Daniel Stoiu Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Cu siguranta Audi a4 este mult mai bun din orice punct de vedere decat golf 4. Acum conteaza ce iti place mai mult. De ce e mai bun? Ai avut macar odata vreun Audi A4? Si daca el compara A4 cu Golf sunt alea de prima generatie, 1999-200. A avut o ruda, cand isi schimba un cap de bara pe fata, spuneai ca isi cumpara alta masina. Audi e masina frumoasa dar scumpa la intretinere. Si mna, de inceput nu e buna nici o masina diesel. Daca ti pica injectoarele / turbo suflanta sau pompa de injectie, poti sa spui ca ti iei alta masina. O dai la remat. Parerea mea un Golf 4, dar motor de 1.6 16V de 105 CP. Daca nu e fugarita masina, e super buna. Consum relativ mic si trage destul de ok, daca intri in ea, nu te lasa la greu. Quote
AndreiLaw. Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Audi A4 este mai presus din orice punct de vedere fata de Golf. Quote
EduardKing Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Un A4 este mai elegant decat un Golf 4,dar la intretinere as merge pe un Golf 4. Golf 4, motor 1.9, motorina, tractiune pe fata. Parerea mea. Eu am golf 4 motor 1.6, motorina si sunt multumit de ea, si din punct de vedere al pieselor cat si treaba care o fac cu ea. Sa imi trimiti si mie o poza cu motorul te rog...nu am vazut si nici nu am auzit in viata mea un golf 4 cu motor de 1.6 diesel =)))) Quote
Mihai Angheloiu Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Audi a4 clar. Dar la banii pe care ii am imi iau golf 4 Quote
VaraNe.MoNdialu Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Amandoua sunt masini bune, dar golf 4 este mult mai crima. Quote
Recommended Posts