Popular Post HUANG Posted November 5, 2016 Popular Post Posted November 5, 2016 Salut, eu sunt HUANG și am făcut niște skinuri speciale pentru mafioți, dacă apreciați efortul depus de mine nu uitați să apăsați pe butonul de +1. Link Download: CLICK Imagini cu skinurile *pozele sunt doar pentru Mafia Ballas, însă în PACK sunt skinuri pentru toate mafiile*: CLICK Skinurile sunt făcute de mine, de la 0, am luat doar fișierele skinurilor din GTA3.img original. Știu că unele skinuri seamănă cu cele a lui Toma, însă sunt făcute de mine, tot pe acel concept. Dacă spuneți că sunt la fel ca și cele a lui Toma vă recomand să comparați culorile folosite de mine și culorile folosite de el, el are Russian Mafia cu un fel de galben și Bikers cu roșu, am spus asta pentru cei care vin aici doar să se afle în treabă. Culorile folosite de mine în skinuri pentru fiecare mafie(dacă vreți să comparați): Ballas Grove Street Los Aztecas Los Vagos SF Bikers Italian Mafia Russian Mafia The Rifa (!) Dacă aveți nelămuriri, îmi puteți trimite un PM pe forum. (!) Skinurile se introduc în Gta3.img cu ajutorul Spark-ului/Alci's IMG Editor. (!)Arhiva conține 2 fișiere, unul fragmentat cu skinuri pentru fiecare facțiune în parte iar altul cu toate skinurile puse la un loc. (!) Dacă îmi apreciezi munca apăsați pe butonul de +1. Mersi! (!) Aștept păreri constructive, fie ele bune sau rele, în legătură cu skin-urile făcute de mine. 1 57
.w0wbyzz Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) gg Edited November 5, 2016 by Cristiw0w.
brolyK47 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 faine, dar tot cele originale HD is cele mai faine ;)
HUANG Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 faine, dar tot cele originale HD is cele mai faine ;) Știu, dar astea te ajută mai mult la war și au o dimensiune foarte mică față de cele originale.
Cactus Tech Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 OMULE NICI NU STII CAT AM CAUTAT SKIN-URI CA ASTEA !
HUANG Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 gg Mersi. Sunt super faine.GG. Mersi. Faine, de la mine ai +1 Mersi. gg Mersi. OMULE NICI NU STII CAT AM CAUTAT SKIN-URI CA ASTEA ! Apreciez că-ți plac :D Frumoase, de la mine ai +1. Mersi. Gg Mersi. gg Mersi. sunt cele ale lui toma cumva? „Skinurile sunt făcute de mine, de la 0, am luat doar fișierele skinurilor din GTA3.img original.” Greu e cu cititu ăsta.
HUANG Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Prea misto skinurile, gj mane. Mersi. +1. Ms, apreciez.
Suly99 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ba ce noob esti, chiar cautam un pack cu skinurile astea, hai ca-ti dau -1
Recommended Posts