Popular Post Kristyan Posted November 5, 2016 Popular Post Posted November 5, 2016 (edited) Salut, doresc să prezint un mod foarte folositor pentru unii lideri sau pentru cei din staff. Aceasta ofera posibilitatea de avea un 'Notepad' în joc, folosind comanda [/notepad] pentru a o afișa. Acest mod folosește limbajul de programare {.lua} ce e este mai usor de scriptat in comparație cu CLEO. Este foarte ușor de instalat folosind plugin-ul 'Moonloader', acest plugin îl puteți descărca aparte sau împreuna cu mod-ul ce este deja pus în folder-ul 'MOD'.Am decis să-l postez aici, deoarece cred ca ar fi mai utilizat mai mult de către lideri si staff, o să se răspândească mod-ul deja mai departe singur. Mod-ul a fost în rusă și l-am tradus eu în limba engleză , sper să vă placă. Good Luck.P.S. Acest mod nu poate fi folosit de mafioți. îmi cer scuze, dar asta e.Prezentare mod: Link download: https://www.dropbox.com/s/qthtqnf8lqxzox3/Notepad.rar?dl=0(*instructiunea pentru instalare este in Readme.txt)-Program Requirements:SampFuncs 5.2.1+ - (link)CLEO 4.1 - (link)Moonloader v018 alpha - (link) #UPDATE Am uitat să vă zic ceva ce mai poate acest mod, adică poate modifica culoarea la text folosind culorile HTML (hex), pentru a colora textul e nevoie să scrieți după acest model: {hex color}<text>. (*aici este link-ul pentru culorile HTML > click) Edited November 6, 2016 by Kristyan 21
HUANG Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) E util, nu am voie să-l folosesc pentru că este Cleo. Gj, oricum. Edited November 5, 2016 by HUANG
MRS. Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Smecher. ;) Edited November 5, 2016 by MRS.
DariusZ Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Nice, daca era si pentru liderii de mafii era perf. :>
CyberNeticK Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Felicitări pentru ca ai anunțat Staff-ul cu privire la acest mod.
SempleOne Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Un mod foarte util, felicitari pentru munca depusa.
Kristyan Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 #UPDATE Am uitat să vă zic ceva ce mai poate acest mod, adică poate modifica culoarea la text folosind culorile HTML (hex), pentru a colora textul e nevoie să scrieți după acest model: {hex color} <text>. (*aici este link-ul pentru culorile HTML > click)
IonutzSouth Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 foarte bun modul, ai un +1 din partea mea.
Recommended Posts