LiTOVOi69 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Marius AndreiVarsta:19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut! Mă numesc Marius Andrei, am 19 ani si sunt din orasul Brasov. Am terminat clasa a 12-a, am inceput facultatea de psihologie, sunt un om calm si cu bun simt. Locatia(Oras):Brasov. Ce gen de muzica asculti? Rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :SENESLAWNivel :30Nume folosite anterior:stefanut.Vechime pe server: 2014. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/LBJtH Link cu faction history:bluepanel.bugged.ro/profile/seneslawAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): DIICOT, SHINOBI, UTUU. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):-Ce alte jocuri mai joci?: CSGO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu maryusk. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:-De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru că sunt in mafie si arată mai bine numele, si pentru că esti un clan bazat pe respect. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu consider că l-a putea ajuta cu nimic special, sunt un simplu player. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
Recommended Posts