Jump to content

[Rezolvat] [Battle] St.Adi vs Adii.ro

Battle St.Adi vs Adii.Ro  

32 members have voted

1. 1. Care varianta o preferati?

• V1
      10
    • V2
      22

Recommended Posts

Posted (edited)

Numele tau: Adi.

Numele celui provocat: Adii.ro

Tema: Masini

Stock: la alegere

Dimensiuni: 150x250

Timp: 12 ore.

Edited by St.Adi
  • Upvote 1
Posted (edited)

merg pe v2, cred că ai salvat pe "Save for web", doar cred, dacă ai făcut asta, "Save as -> setezi .png", o să arate mai ok, asta dacă nu ai făcut deja asta.

se putea şi mai bine

Edited by Grey
Posted

clar aleg v2. Se vede de la depărtare că este o diferență între cele două creații, și una destul de mare.

v2 - text bun, două brush-uri subtile, unul la far (cred că mi se pare) și unul la text, însă se putea lucra mai bine la text.

Posted

merg pe v2, cred că ai salvat pe "Save for web", doar cred, dacă ai făcut asta, "Save as -> setezi .png", o să arate mai ok, asta dacă nu ai făcut deja asta.

se putea şi mai bine

Posted

V1 are un inceput bun, esti la inceput GG, incearca sa numai faci fontul ala de 2 lei, blur-ul imi place si numai salva pentru web salveaza pe '.png' o sa se salveze mai clar.

Posted (edited)

@, battle-ul se incheie cand trece timpul specificat de tine in model indiferent de ce zice designer-ul. 

Nu mai face Off-Topic aiurea.

Edited by MRS.
Posted

v2 - text bun, două brush-uri subtile, unul la far (cred că mi se pare) și unul la text, însă se putea lucra mai bine la text.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp