Darius Smocov Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Nickname: .Axel2k16 Serverul pe care ai jucat?: Green.Bugged.Ro. De ce ai ales sa te retragi?: Am decis sa ma mut pe red/blue Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, probabil o sa revin dar nu stiu sigur asta. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Pai nu stiu asta, dar probabil staff ul, si prieteni care i am acolo. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Pai Doryw0w fratele meu mult succes cu functia de lider, Alexkov, Eminescu, Fom3x, Over fratele meu care ma ajuta mereu, WizZbBombariderul respect fratele meu, .Darius, Dany_spawn, Rimzo.Atentat, L0k3, Mr.Brtus mult succes cu functia de lider frate, VD0G, Withme, Sian, Syz, Vulturu, Ryan (cel mai bun admin de pe green.bugged.ro mereu face tw-uri), ilakee, cinagang daca o sa vada postarea, Just4you, Florinv9, Reddy, Maria_talent, Dany.Puideurs codat mare, Cassado(Mastery) un alt frate, Ulisee, Nak, Tony, Arubi cel mai bun prieten ma ajutat mereu la greu, Sebi, Canabis, hOKEbeleaua, Andy_it, Filip, Tataru, Denis, Echow0w, .Cristian., Tzanca, nohack, Maximovici unul dintre prieteni adevarati, alyn, Dinu cosmin(un mare nob) si cam atat, poate am uitat pe cineva dar nu cred. Ai altceva de adaugat?: Vreau sa le multumesc celor din TW TEAM mai ales lui VD0G[] deoarece mi-a acordat o sansa in acest grup smecher,bafta! Edited November 9, 2016 by Darius Smocov Quote
vD0G. Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Succes frate, mult succes in viata, mi-ai copiat postarea dar merge. Quote
Recommended Posts