Jump to content

4 ani de bugged.ro - Obiecte ascunse, Giftbox, Reduceri

Recommended Posts

Posted

Serios frate? Cine a luat decizia sa fie scoase war-urile.... :|

Nu cred ca nu rezistati fara war-uri cateva zile. In loc sa va bucurati de aceste zile ''libere'', faceti tam-tam.

Posted

Tu gandesti ba? Cum sa scoti warurile? Fa drq live pe youtube inapoi si activeaza warurile.

jumate din fiecare server sunt mafioti geniule.

ON: http://forum.bugged.ro/topic/231609-fara-waruri-asa-a-hotarat-shad0w-vrem-waruri-iar/

Nu cred ca nu rezistati fara war-uri cateva zile. In loc sa va bucurati de aceste zile ''libere'', faceti tam-tam.

Posted

Ce tam tam fratele meu, ce vrei sa fac pe frigu asta? Mai e putin si vine iarna si voi ma puneti sa ies afara.

Nu inteleg pentru ce ne dati noua 'zile libere', ca avem zile libere, ati scos warurile zilnice, le scoateti si pe astea pana pe 20.

Gandes-tete ca avem war din 2 in 2 zile, avem zile libere.

Si ia-o logic, daca sunt mafiot cu ce sa ma ocup? De ce te tot miri? Daca ai fi fost si tu mafiot ai intelege.

Posted

Nu-mi prea pasa chiar deloc de aceste zile "libere".. eu mai joc sa-mp doar pentru aceste war-uri si cred ca sunt multi ca mine.

Posted

Sistemul nou de obiecte ascunse si numarul mare de playeri online ar face imposibila desfasurarea war-urilor in conditii normale.

Cred ca e mai ok pentru toata lumea sa nu fie war-uri decat sa nu poti face damage adversarilor la war-uri si sa primesti desync din 2 in 2 minute.

• Upvote 2
Posted

Sistemul nou de obiecte ascunse si numarul mare de playeri online ar face imposibila desfasurarea war-urilor in conditii normale.

Cred ca e mai ok pentru toata lumea sa nu fie war-uri decat sa nu poti face damage adversarilor la war-uri si sa primesti desync din 2 in 2 minute.

warurile se desfăşoară in alt virtual world..

Posted

Cea mai pr0asta decizie sa dati Monster... Numai petarde de playeri care intra in tine, nu poti sa mergi din LS in LV ca bubui de 5 ori...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp