Jump to content

4 ani de bugged.ro - Obiecte ascunse, Giftbox, Reduceri

Recommended Posts

Posted (edited)

Imi place mult aceasta idee, dar si Infernus Vip e super daca-l castigi, ideea cu obiectele ascunse este ceva interesant si nou aparut in istoria Bugged-ului.

Edited by JmeX
Posted

Heheheee. "Mod No-Lifer Actived

P.S !DACA NU CASTIG UN INFERNUS VIP...MA LAS DE SAMP!

Posted (edited)

Frmos si interesant acel Sistem de Obiecte ascunse. Bravo Shad0w!

#La multi ani Bugged!

Edited by Mkhitaryan.
Posted (edited)

Nu mi se pare normal să poți câștiga Infernus VIP, unii au băgat bani ca să-l ia și tu acum îl dai moca? Aiurea, îți bați joc uneori.

Iar, despre evenimentul cu obiectele ascunse...100 de obiecte se găsesc intr-o oră, pe blue, crede-mă. De ce nu lași 10 obiecte mereu pe mapă, să rămână mereu și pe perioada gift-ului să fie Monster Truck la toată lumea. 

Edited by TL.Smile
Posted

Nu mi se pare normal să poți câștiga Infernus VIP, unii au băgat bani ca să-l ia și tu acum îl dai moca? Aiurea, îți bați joc uneori.

Iar, despre evenimentul cu obiectele ascunse...100 de obiecte se găsesc intr-o oră, pe blue, crede-mă. De ce nu lași 10 obiecte mereu pe mapă, să rămână mereu și pe perioada gift-ului să fie Monster Truck la toată lumea.

Posted

Infernus VIP este un premiu rar, iar cat despre obiecte trebuie sa găsească un player toate cele 100 de obiecte pentru a primi premiul. Este diferit fata de celalalt sistem cu 10 obiecte ascunse.
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp