Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am încercat să mă loghez pe serverul meu cu GM al lui s4urik, am pus baza de date pe net, am intrat în joc și după ce am dat register, scria wrong password. Ce pot să fac? Scriu mereu parola corectă și nu merge

Posted

Poate nu ai conectat tu bine, incearca sa folosesti GM-ul lui SKiM este de 2 ori mai bun ca cel al lui s4urik, dar trebuie sa stii ceva scripting sa rezolvi unele bug-uri si vezi ca in GM ai comenzi ascunse cum ar fi /skimloveste etc. iti urez succes!

Posted

Poate nu ai conectat tu bine, incearca sa folosesti GM-ul lui SKiM este de 2 ori mai bun ca cel al lui s4urik, dar trebuie sa stii ceva scripting sa rezolvi unele bug-uri si vezi ca in GM ai comenzi ascunse cum ar fi /skimloveste etc. iti urez succes!

nu ti-a cerut parerea despre gamemode.

Modifica in gamemode la OnGameModeInit mysql_connect, pune numele la baza la fel cu cel pe care il ai tu in phpmyadmin.

Posted

nu ti-a cerut parerea despre gamemode.

Modifica in gamemode la OnGameModeInit mysql_connect, pune numele la baza la fel cu cel pe care il ai tu in phpmyadmin.

http://imgur.com/a/gyvTO am făcut asta, dar tot nu mă pot conecta, mereu când intru pe server apare Register, și tot scrie că e greșită parola .. Unde greșesc :-??

Posted

http://imgur.com/a/gyvTO am făcut asta, dar tot nu mă pot conecta, mereu când intru pe server apare Register, și tot scrie că e greșită parola .. Unde greșesc :-??

daca ai deja in gamemode #define mysql_host

foloseste

mysql_connect(mysql_host, mysql_user, mysql_database, mysql_password);

daca nu ai chestiia aia cu #define ... 

foloseste

mysql_connect("localhost", "root", "baza de date", "");

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp