paulica9 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:PaulVarsta:16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Paul, am 16 ani si locuiesc in Cluj-Napoca. Momentan inca sunt la liceu si asta ma incurca sa fac multe alte lucruri. Imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe calculator. Jocurile mele preferate sunt SAMP si CS:GO. Locatia(Oras):Cluj Ce gen de muzica asculti?:Trap si ascult si alte genuri. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :WendelNivel :14Nume folosite anterior:-Vechime pe server:2015-09-20 14:04:23Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut. Poza cu invitatie:Am primit-o dar nu am aplicat fix atunci... Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/WendelAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):PHX. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?:Cs:Go si ets2Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?Nu prea cunosc personele. Experienta DM [ ()/10]:8 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:paul.cosmin20 skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este un clan frumos, renumit, cu un colectiv destul de mare. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitate. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Deacord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
Recommended Posts