Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna Dimineata, m-am gandit sa fac si eu niste avatare pentru clan.

Modelele sunt urmatoarele :

V1:NgFAPKc.png V2:k9zhKVj.pngv3:bg9tJxb.pngv4:JS9pvDm.png v5:Fz3w6Eh.png

v6h1MYHJD.pngV7:4zCUoHn.pngV8:ASrbObj.png

Va urma un set cu semnaturi :> tot V1/V2/V3/ect.

Sper sa va placa. 

PS:Daca vreti un model, lasa-ti com mai jos.

Edited by TeDDy.CODAT SEF
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Deci, pe forum trebuie creat un topic cu prezenta pentru clan

La fiecare sfarsit de saptamana Vineri seara se vor da up playerilor  care au zile suficiente pentru rankul respectiv

La inceput de saptamana un co-lider trebuie sa anunte liderul si  sa dea edit pe forum  ca el se va ocupa in saptamana respectiva.

Playeri cu rank 5 sunt singuri care pot  vota  pe forum, voturile  co-liderilor nu ar trebui sa fi luate in considerare, pentru a daca Amy  ii da  "pro" lu x  , y zice ca e favorizat  sau ca influenteaza votu.

Daca cumva un player  nu a luat up vineri dar un co-lider isi face timp  sa ii dea up  este  ok  dar nu trebuie sa stresati pe nimeni cu  up, il rugati si sigur va ajuta.

Cam atata ar fi de spus, eu lucrez si nu va pot garanta ca o sa fiu  cel mai activ  membru dar imi fac timp sa intru vineri daca nu se ocupa nimeni de up. 

Ps : In fiecare  vineri in care sunt prezent vom face un event inchis doar pentru membri, premiile sunt modice si vor fi gandite pe parcurs eventual am sa vorbesc cu  un admin pentru event  in eventplace cu o suma m-ai mare.

Ps2:Lasati dm ul 

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Salut, avand in vedere ca am intrat in mafie, mi-am schimbat si numele din Joint. in Joint.10din10 (aroganta), as vrea sa stiu daca intre orele 20:00 - 22:00 (in timpul warurilor) sa pot sta fara tag, deoarece avand numele prea mare ”Joint.10din10” sa adaug si tag-ul ”Joint.10din10.BurN”  este deja prea mare, astept parerile voastre.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...