NeneaBlood Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 ONLINE Nickname: NeneaBlood Level(minim 3): Am lvl 1 insa sunt experimentat in sa:mp! Ore jucate: Am 1 ora jucata insa voi avea mai mult deoarece debea m-am apucat de green Facţiune şi rank: Din pacate nu sunt intr-o factiune. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Pe green nu am mai fost De cât timp joci sa:mp?: Joc sa-mp de aproape 2 ani de zile De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Pe bugged joc de aproximativ 1 an Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu nu am fost si nici nu voi fi vreodata. Nickname-uri anterioare: Nu am . VIAŢA REALĂ Nume: Catalin Vârsta: Am frumoasa varsta de 16 ani Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte): Ma numesc Catalin, am 16 ani locuiesc in judetul Ilfov (Ototpeni) studiez la Liceul Teoretic Ioan Petrus. In timpul meu liber ma joc diferite jocuri pe PC exemplu cs:go,sa:mp etc.Sunt un baiat simplu la care asteptarile lui sunt mari <3.Sper ca va placut descrierea mea. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: As dorii sa fac parte din acest clan deoarece membri acestui clan sunt de treaba,limbajul este foarte decent si din cate am vazut membri clanului ajuta ceilalti playeri. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da l-am citit si sunt de acord cu el. Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan care isi poarta respectul,cu membrii respectuosi si ajutatori. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu, nu am avut. P.S Stiu ca aceasta cerere nu va fi acceptata insa eu debea m-am apucat de green,am jucat mai mult pe orange aveam lvl 50 eram in LSPD insa am renuntat.! Quote
Recommended Posts