Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Razvan Florin
Varsta: Am 16 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, receptiv caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Sunt activ, serios, generos, capabil, glumet doar atunci cand este cazul, imi place sa imi fac prietenii noi mereu si sa cunosc oameni, imi place foarte mult jocurile si sa-i respect pe cei din jurul meu,sunt o fire calma nu ma enervez foarte repede, am cei 7 ani de acasa. Nu ma dau in vand dupa lucruri de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc, am un limja corect gramatical dem de acest clan care merita toate antetia mea.

Locatia(Oras): Teleorman

Ce gen de muzica asculti? Orice gen inafara de populara

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : NewLighTw0w
Nivel : 42
Nume folosite anterior: NewLighT.v3, NewLighT_FiNAT0RUL
Vechime pe server: 3 ani si ceva
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban pentru c-bug dar acum mult timp

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/3UDju

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/NewLighTw0w
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am nimic cu nimeni

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): TL, [AIM],[FTW], .bVb si multe altele.

Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am fost niciodata in KGB.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO si League Of Legends
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Morpheus, Gabriel[], SlowN, MESTER, G3oo, ACE, JOSE.INVINCIBIL, TRUEKOV.GLADIATOR si EvolGenius.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp