Andr3ikk Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Salut, sunt nou in acest domeniu de scripting si as vrea sa stiu ce ar trebuii sa invat/ folosesc pentru a face un server, nu neaparat de la 0 si ce sfaturi a-ti da unui incepator?
GF Catalin. Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Te uiti peste tutorialele disponibile pe forum, gta-mp, pawno, sa-mp.ro, sa-mp.com
L0K3D. Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Te uiti peste tutorialele disponibile pe forum, gta-mp, pawno, sa-mp.ro, sa-mp.com GTA-MP - R.I.P ;) P.S: Daca esti incepator, nu te apuca sa-ti faci server, mai bine incepi sa citesti baza de pe Wiki SA:MP deoarece fara baza nu poti face nimic. Daca nu stii ce face if, sau while, sau ce e aia un loop, sau tipurile de variabile si multe alte chestii de baza nu o sa poti face ceva.
Andr3ikk Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 (edited) GTA-MP - R.I.P ;) P.S: Daca esti incepator, nu te apuca sa-ti faci server, mai bine incepi sa citesti baza de pe Wiki SA:MP deoarece fara baza nu poti face nimic. Daca nu stii ce face if, sau while, sau ce e aia un loop, sau tipurile de variabile si multe alte chestii de baza nu o sa poti face ceva. mersi de sfat, daca nu stiu ceva sper sa nu te superi ca iti dau pm Edited November 13, 2016 by Andrews
CrImA Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Daca doresti sa faci programare iti sugerez sa incepi cu alte limbaje, Pawn se foloseste doar la SA-MP nu are rost. Sugestia mea este sa incepi cu c++.
TwistFAKATORU Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 mersi de sfat, daca nu stiu ceva sper sa nu te superi ca iti dau pm https://wiki.sa-mp.com/wiki/Category:Scripting_Documentation, te uiti aici si incepi cu comenzi usoare dupa tot ridici nivelul.
Recommended Posts