Mihay7 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 În acest topic, membrii facțiunii School Instructors LV vor posta după un anumit model, pentru a se învoi de la sedință. Ședința va avea loc în ultima duminică dintr-o lună, în acest topic, voi posta cu o saptamână înainte data ședinței. Ședința este obligatorie, dacă nu aveți cerere și nu veți fi la sedință, veți fi sancționați cu Facțion Warn (FW). Întârzierea la sedință va fi sancționată cu o amendă în valoare de $3.000.000. (!) Membrii trebuie sa urmeze urmatorul model: (!) Nickname: (!) Rank: (!) Motivul pentru a te învoi: (!) Alte precizări: (!) Cei ce nu respectă modelul, vor avea învoirea respinsă. Vă voi da quote în caz de vă va fi respinsă. Playerii ce nu au primit quote la cerere, înseamnă că sunt învoiți. (!) Acest topic va fi deschis doar de vineri de la ora 21:00 până duminică, ora 17:00. (!) Ședința va avea loc în ultima duminică din luna respectivă, la ora 18:00. (!) Membrii noi ce intră în ziua ședinței în factiune, pot să lipsească. (!) Co-liderii cât şi adminii nu sunt obligați să vină la şedință şi nici învoire nu trebuie să facă.
FreshNesS Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nickname: FreshNesSRank: 2Motivul pentru a te invoi: O sa fiu la job.Alte precizari: Multa bafta , imi pare rau ca nu pot ajunge!
L.S.D. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname:L.S.D.BELEAUA Rank:3 Motivul pentru a te invoi:Sunt plecat din oras si nu stiu daca o sa ajung sigur la sedinta, nu vreau sa risc. Daca ajung o sa intru la sedinta Alte precizari:Multumesc pentru intelegere.
LikeSpliff Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname:LikeSpliffRank:2Motivul pentru a te invoi:sunt plecat din localitate si nu pot sa ajungAlte precizari:
GabytzaS Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname: M@riusRank:3Motivul pentru a te invoi: Am pregatire la ora aia cu profa de romana. (O bunaciune) Alte precizari: Mersi, poate o termin mai repede.
.xUltras Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname: xUltrasRank: 5Motivul pentru a te invoi: Mă duc la majoratul unei fete ( bunăciune de fată ) Alte precizari: Mulțumesc pentru înțelegere.
Hendless Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Nickname: CALiNRank:2Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat din localitate.Alte precizări: Multumesc si sarbatori fericite!
Helios Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Nickname: Helios.Rank: 6Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat din oras pana luni dimineata, o sa incerc sa intru dar nu sunt sigur.Alte precizări: Nimic.
Mihai Postolache Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Nickname:TheMihai77Rank:1Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat de acasa,dar s-ar putea sa ajung.Nu sunt sigur.Alte precizări Nimic.
Iulian Rusu Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Nickname:YackuzzaRank:1Motivul pentru a te învoi:Maine la ora 12:00 plec in Romania, eu sunt in Anglia si maine plec in tara, o sa fiu inactiv 2 zile pentru ca atat fac pe drum, plec cu masina. Imi pare nespus de rau.Alte precizări: Sarbatori fericite tuturor !
DELiRiC CTC Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Nickname:Deliric Rank:2 Motivul pentru a te învoi:Nu sunt in tara. Alte precizări: Sarbatori fericite.
Darius Oan Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Nickname: Darius.Rank: 5.Motivul pentru a te învoi: Sunt in Bucuresti la un majorat de sambata si nu stiu daca ajung acasa pana astazi la ora 6, deoarece am si alte activitati.Alte precizări: Salut si bafta cu sedinta.
CCXJack Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 (!) Nickname: CCXJACK (!) Rank: 3 (!) Motivul pentru a te învoi: Am meditatii la matematica de la ora 17:00 - 19:30. (!) Alte precizări: Multumesc, imi pare rau ca nu pot ajunge la aceasta sedinta. Mult succes!
BLiSAKE Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: MG77 (!) Rank: 4 (!) Motivul pentru a te învoi: Merg la tara la bunici si nu sunt sigur daca o sa ma introc pana la 18:00. (!) Alte precizări: Posibil sa ajung la sedinta, dar mai bine sa fiu sigur ca nu iau fw, Succes!
Hendless Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: CALiN (!) Rank: 5 (!) Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat din oras. (!) Alte precizări: Posibil sa ajung.
Dodell Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: FakeeRrR (!) Rank: 2 (!) Motivul pentru a te învoi: Nu imi mai merge pc. (!) Alte precizări: Posibil sa il repar pana la ora 18.00
Tudor Alexandru Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: TDR31 (!) Rank: 5 (!) Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat , sau ,,la o bauta,, cum spune Darius. (!) Alte precizări: Posibil sa ajung!
OM3GA6 Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: OM3GA6. (!) Rank: 3 (!) Motivul pentru a te învoi: Cred că voi pleca la bunica este bolnavă (!) Alte precizări: Dacă nu merg vin primul la sedintă.
DELiRiC CTC Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (!) Nickname: DELiRiC (!) Rank: 5 (!) Motivul pentru a te învoi: Nu sunt acasa (!) Alte precizări: -
ITzNick Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (!) Nickname:ITzNick (!) Rank:2 (!) Motivul pentru a te învoi:Am probleme cu sanatatea si plec in alt oras la un control medical,posibil pe 2 zile,in oras se afla rudele mele si voi incerca sa intru dar nu sunt sigur. (!) Alte precizări:-
WENiG. Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (!) Nickname: WENiG. (!) Rank: 4 (!) Motivul pentru a te învoi: Sunt la munca, nu pot ajunge la sedinta pentru ca ies la ora 7. (!) Alte precizări: -
Mihai Postolache Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 !) Nickname: TheMihai77(!) Rank: 5(!) Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat de acasa si nush sigur daca ajung.(!) Alte precizări: Nimic.
Darius Oan Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Motivul pentru a te învoi: Plec la Brasov dupa piese de masinii. (!) Alte precizări: Sper ca pot ajunge si la sedinta.
KewL.Si Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (!) Nickname: WiNG. (!) Rank: 1. (!) Motivul pentru a te învoi: Plec in cantonament si nu am cum sa intru. (!) Alte precizări: Multumesc!
FLORlNG22 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (!) Nickname:FlorinnG22 (!) Rank:2 (!) Motivul pentru a te învoi:Merg la antrenament, acum am primit telefon de la antrenor. (!) Alte precizări:Multumesc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.