Jump to content

School Instructors LS-LV - Invoiri sedinte

Mihay7

Recommended Posts

Posted

OW3JZEg.png

În acest topic, membrii facțiunii School Instructors LV vor posta după un anumit model, pentru a se învoi de la sedință.

Ședința va avea loc în ultima duminică dintr-o lună, în acest topic, voi posta cu o saptamână înainte data ședinței.

Ședința este obligatorie, dacă nu aveți cerere și nu veți fi la sedință, veți fi sancționați cu Facțion Warn (FW).

Întârzierea la sedință va fi sancționată cu o amendă în valoare de $3.000.000.

(!Membrii trebuie sa urmeze urmatorul model:

(!Nickname:

(!Rank:

(!Motivul pentru a te învoi:

(!Alte precizări:

(!Cei ce nu respectă modelul, vor avea învoirea respinsă. Vă voi da quote în caz de vă va fi respinsă. Playerii ce nu au primit quote la cerere, înseamnă că sunt învoiți.

(!Acest topic va fi deschis doar de vineri de la ora 21:00 până duminică, ora 17:00.

(!Ședința va avea loc în ultima duminică din luna respectivă, la ora 18:00.

(!) Membrii noi ce intră în ziua ședinței în factiune, pot să lipsească.

(!) Co-liderii cât şi adminii nu sunt obligați să vină la şedință şi nici învoire nu trebuie să facă.

• 2 weeks later...
Posted

Nickname:L.S.D.BELEAUA

Rank:3

Motivul pentru a te invoi:Sunt plecat din oras si nu stiu daca o sa ajung sigur la sedinta, nu vreau sa risc. Daca ajung o sa intru la sedinta

Alte precizari:Multumesc pentru intelegere.

Posted

Nickname: M@rius
Rank:3
Motivul pentru a te invoi: Am pregatire la ora aia cu profa de romana. (O bunaciune) 
Alte precizari: Mersi, poate o termin mai repede.

• 1 year later...
Posted

Nickname: Helios.
Rank: 6
Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat din oras pana luni dimineata, o sa incerc sa intru dar nu sunt sigur.
Alte precizări: Nimic.

Posted

Nickname:Yackuzza
Rank:1
Motivul pentru a te învoi:Maine la ora 12:00 plec in Romania, eu sunt in Anglia si maine plec in tara, o sa fiu inactiv 2 zile pentru ca atat fac pe drum, plec cu masina. Imi pare nespus de rau.
Alte precizări: 
Sarbatori fericite tuturor !

Posted

Nickname: Darius.
Rank: 5.
Motivul pentru a te învoi: Sunt in Bucuresti la un majorat de sambata si nu stiu daca ajung acasa pana astazi la ora 6, deoarece am si alte activitati.
Alte precizări: Salut si bafta cu sedinta.

• 1 month later...
Posted
(!Nickname: CCXJACK

(!Rank: 3

(!Motivul pentru a te învoi: Am meditatii la matematica de la ora 17:00 - 19:30.

(!Alte precizări: Multumesc, imi pare rau ca nu pot ajunge la aceasta sedinta. Mult succes!

Posted
(!Nickname: MG77

(!Rank: 4

(!Motivul pentru a te învoi: Merg la tara la bunici si nu sunt sigur daca o sa ma introc pana la 18:00.

(!Alte precizări: Posibil sa ajung la sedinta, dar mai bine sa fiu sigur ca nu iau fw, Succes!

Posted
(!Nickname: CALiN

(!Rank: 5

(!Motivul pentru a te învoi: Sunt plecat din oras.

(!Alte precizări: Posibil sa ajung.

Posted

(!) Nickname: FakeeRrR

(!) Rank: 2

(!) Motivul pentru a te învoi: Nu imi mai merge pc.

(!) Alte precizări: Posibil sa il repar pana la ora 18.00

Posted
(!Nickname: OM3GA6.

(!Rank: 3

(!Motivul pentru a te învoi: Cred că voi pleca la bunica este bolnavă

(!Alte precizări: Dacă nu merg vin primul la sedintă.

• 4 weeks later...
Posted
(!Nickname:ITzNick

(!Rank:2

(!Motivul pentru a te învoi:Am probleme cu sanatatea si plec in alt oras la un control medical,posibil pe 2 zile,in oras se afla rudele mele si voi incerca sa intru dar nu sunt sigur.

(!Alte precizări:-

Posted

(!) Nickname: WENiG.

(!) Rank: 4

(!) Motivul pentru a te învoi: Sunt la munca, nu pot ajunge la sedinta pentru ca ies la ora 7.

(!) Alte precizări: -

Posted
(!Nickname: Darius.

(!Rank: 5.

(!Motivul pentru a te învoi: Plec la Brasov dupa piese de masinii.

(!Alte precizări: Sper ca pot ajunge si la sedinta.

Posted
(!Nickname:FlorinnG22

(!Rank:2

(!Motivul pentru a te învoi:Merg la antrenament, acum am primit telefon de la antrenor.

(!Alte precizări:Multumesc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp