Avocado Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:CezarVarsta:15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat glumet, adica imi place sa glumesc. Respect de multe ori chiar daca nu primesc respect. Imi place sa ma joc samp, in timpul liber joc baschet si ies afara cu prietenii. Locatia(Oras):Baia Mare Ce gen de muzica asculti? In general ascult Rap/Hip-Hop STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :AvocadoNivel :11Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Pe server sunt de la inceputul verii dar am luat o pauza de o luna si ceva.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/0ltOG Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/AvocadoAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost in clanul Nightmare cu tag-ul [N]. Si in prezent in clanul 007 Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?:League of legends, MTA, Cs 1.6.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10 Experienta DM [ ()/10]:7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: mranimo27(pe skype)De ce iti doresti sa faci parte din clan?:As dori sa fac parte din clan pentru ca imi plac multi membrii, cu cativa am si avut norocul sa ma cunosc si sa lucram impreuna in SF Paramedic, este un clan foarte respectat. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:As putea sa ajut clanul prin a fii un exeplu la alti playeri, sa vada ca cei din clanul AIM se comporta frumos si ajuta pe altii. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Normal, ar fi o onoare pentru mine.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur, dupa cum am mai spus ar fi o onoare.
kiazim Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 level mic, ore putine, revino cu o aplicatie noua cand vei face un minim rank 3 si 100-200 de ore, dupa parerea mea.
Republican Adrian Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) Nu ai rank-ul necesar pentru acest clan + nu ai activitate pe acest server. Edited November 16, 2016 by Adrian D. Robert
Mihai Tanase Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nu ai rank-ul necesar pentru acest clan.
Cosmin a.k.a Colony Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Level mic si nu ai rankul necesar!
Recommended Posts