Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mapa pe M unicata

Salut, datorita monotoniei mapei pe M, am decis sa fac alta, mult mia interesant si mai vizibila. Mapa este creeata de mine in totalitate.

Imagini cu mapa: http://imgur.com/a/pRIzr

Link de download: http://www.girlshare.ro/3489591990.5

Mod de instalare:

Fisierele din arhiva, mai exact din folderul 1, le copiati si le lipiti in Gta San Andreas > models > txd, iar cele din folderul 2 le bagati in folderul cleo.

As aprecia daca ati da cate un +1, desigur, daca ceea ce am facut va place.

• Upvote 2
Posted

Exista deja mapa pe M cu locatii, nu am vrut sa fac copyright...Mersi!

La ce așteptări am de la tine, era mai frumos să pui și locațiile, oricum, drăguț, bravo!

Posted (edited)

Arata mi si mie...deja daca omul face ceva inseamna ca e de pe rivala toate nu...vai de tn

Bai copile nu mai manca kkat aiurea ca stii si tu ca ai luat-o ma faci sa injur aicea in rasa ta de post hunter.

Edited by Mistery
//warned
Posted

Bai copile nu mai manca kkat aiurea ca stii si tu ca ai luat-o ma faci sa injur aicea in rasa ta de post hunter.

Unu la mana, post hunter esti tu, nu vi aici sa ma acizi fara dovezi, limbajul tau fiind unul nefavorabil in cazul de fata, si doi la mana, adumi si mie dovada cum ca am luat-o. Is in stare sa fac inca 100 de modele de hartă deci tre rog frumos. Hai succes si pune te sa mai înveți romana sa ti dezvolti vocabularul.
Posted

Unu la mana, post hunter esti tu, nu vi aici sa ma acizi fara dovezi, limbajul tau fiind unul nefavorabil in cazul de fata, si doi la mana, adumi si mie dovada cum ca am luat-o. Is in stare sa fac inca 100 de modele de hartă deci tre rog frumos. Hai succes si pune te sa mai înveți romana sa ti dezvolti vocabularul.

Si eu tre rog frumos sa te sinucizi.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp