Mercury Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Mapa pe M unicata Salut, datorita monotoniei mapei pe M, am decis sa fac alta, mult mia interesant si mai vizibila. Mapa este creeata de mine in totalitate. Imagini cu mapa: http://imgur.com/a/pRIzr Link de download: http://www.girlshare.ro/3489591990.5 Mod de instalare: Fisierele din arhiva, mai exact din folderul 1, le copiati si le lipiti in Gta San Andreas > models > txd, iar cele din folderul 2 le bagati in folderul cleo. As aprecia daca ati da cate un +1, desigur, daca ceea ce am facut va place. 2
M1hai Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 La ce așteptări am de la tine, era mai frumos să pui și locațiile, oricum, drăguț, bravo!
Mercury Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Exista deja mapa pe M cu locatii, nu am vrut sa fac copyright...Mersi! La ce așteptări am de la tine, era mai frumos să pui și locațiile, oricum, drăguț, bravo!
Ctlin Adrian Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) gg Edited November 19, 2016 by KoV.
DJDarK_StefaN Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 E unicata, aia portocalie, doar ca in verde B)
DanB Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Doar ai schimbat culorile, deci nu e unicată cum zici tu.
Mercury Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 E luata dupa rivala mare ...Arata mi si mie...deja daca omul face ceva inseamna ca e de pe rivala toate nu...vai de tn
Munteanu Razvan Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) Arata mi si mie...deja daca omul face ceva inseamna ca e de pe rivala toate nu...vai de tn Bai copile nu mai manca kkat aiurea ca stii si tu ca ai luat-o ma faci sa injur aicea in rasa ta de post hunter. Edited November 20, 2016 by Mistery //warned
Mercury Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Bai copile nu mai manca kkat aiurea ca stii si tu ca ai luat-o ma faci sa injur aicea in rasa ta de post hunter.Unu la mana, post hunter esti tu, nu vi aici sa ma acizi fara dovezi, limbajul tau fiind unul nefavorabil in cazul de fata, si doi la mana, adumi si mie dovada cum ca am luat-o. Is in stare sa fac inca 100 de modele de hartă deci tre rog frumos. Hai succes si pune te sa mai înveți romana sa ti dezvolti vocabularul.
Munteanu Razvan Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Unu la mana, post hunter esti tu, nu vi aici sa ma acizi fara dovezi, limbajul tau fiind unul nefavorabil in cazul de fata, si doi la mana, adumi si mie dovada cum ca am luat-o. Is in stare sa fac inca 100 de modele de hartă deci tre rog frumos. Hai succes si pune te sa mai înveți romana sa ti dezvolti vocabularul. Si eu tre rog frumos sa te sinucizi.
Mercury Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Si eu tre rog frumos sa te sinucizi.12 ani si minte n ai...uite ce rima. sa o lipesti pe frunte...succes nab.
Recommended Posts