Jump to content

Armura la war?  

180 members have voted

1. 1. Vrei ca mafiotii sa aiba armura in timpul war-urilor?

Recommended Posts

Posted

Ma gandeam intr-un viitor update sa adaug armura la war-uri pentru toti mafiotii, ce ar face war-urile sa fie ceva mai echilibrate pentru ca ar fi ceva mai greu sa mori.

Ati dori ca acest update sa fie implementat?

• Confused 1
  • Upvote 1
Posted

Nu mi se pare bun. Ar fii mult mai ok ca atunci cand gen omori pe cineva la war sa primesti viata cu 10 sau 20% mai mult, dar nu sa apara inima pe jos, ci sa primeasca doar cel care l-a omorat.

• Upvote 2
Posted (edited)

bai ionica bai, ce-ai tras sa mori tu armura la waruri? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted

Ar fii interesant acest update.

Pentru tine, paramedicule.

ON: Bai shad0w, te credeam baiat destept, pe ce server mai intalnesti tu armura la war? Suntem gabori de-acum? Inteleg ca vrei sa faci si tu un update interesant, dar nu e ok boss. Incearca sa pui si tu pickup-uri cand moare cineva gen sa ii iei arma/viata, ce naiba. Doar pe bugged gasesti update-uri d-astea frate :/

armura la war, wtf. gandeste-te ca noi astia care filmam la war o sa ne fie mult mai greu sa dam 6/6, decat 3/3.

• Upvote 1
Posted

altceva pentru sistem nu faceai, faci pentru armura, de parca nu e de ajuns sa dai un 3/3 frumos, trebuie sa dai 20 de gloante de deagle sa omori un inamic, daca s-ar implementa acest update la ce-ar mai fi de folos rifle? adica acum pe bune, unii nu nimeresc nici 4/4 gloante de rifle intr-un inamic, daramite 8 gloante de rifle, si cand zici 8 gloante de rifle zici 8 minim, gandeste-te la alt update, asta e deja urat si eu unul consider ca nu ajuta cu nimic.

Posted

Eu unu daca vad acest update ma las de bugged si ma apuc de alt server, sincer... ce inseamna asta? :)))))) Armura la war-uri omfg, ideile lui Shad0w

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp