rimzook47 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Altceva te rog frumos, fara armura. Daca e, sa bagati mai multe arme si sa mariti turfurile si in LV / LS si sa ai 10% sau 20% HP cand omori pe cineva.
Padrino Giovanni Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) NU !! SCOATE-MI-AS OCHII DIN CAP NU E DE AJUNS CA DAM 10/10, ACUM VRETI SA AVANSATI? TRRR asta ar fi dezastrul de la chernobyl Edited November 20, 2016 by OveR SENSEIUL NEGRU 2
LuckyLuciano Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) CE UPDATE SMECHER MAMA ABIA ASTEPT SA SE IMPLEMENTEZE OMGGG NU E CA SI CUM DACA ADVERSARUL FACE UN RUN APROAPE PERFECT ITI IA 45 DE GLOANTE ACUM O SA-TI IA 90 + DE GLOANTE SA-L OMORI DACA NU VINE SI-TI DA 6/6 GLOANTE MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA CE FRUMOASE VOR FI WARURILE <3 ON : Clar nu se va implementa asta chiar e un lucru extrem de scarbos sa-l propui dar mite sa te gandesti sa-l si introduci =)) un sistem de anti c-bug sa nu mai dea admini /warn si /ban nu ai fi pus :-@ Edited November 20, 2016 by LuckyLuciano
Popular Post Dantes Posted November 21, 2016 Popular Post Posted November 21, 2016 (edited) Vrei sa strici mai rau mafiile ? Clar nu !! Altceva te rog frumos, fara armura. Daca e, sa bagati mai multe arme si sa mariti turfurile si in LV / LS si sa ai 10% sau 20% HP cand omori pe cineva. e o prostie cu mai multe arme, e bine cu armele care sunt acum. Poate un snyper ar fi bun, dar tec9/combat nu, si snyperu rank6+ Cel mai frumos update pentru măfii, ar fii: - Rank4+ Acces la /fvrespawn. - Când omori un adversar să poți lua viața lui de pe jos sau să-ți crească automat 20HP+ - DMG-ul între colegii de mafie să fie dezactivat (0 DMG). - Să poți folosi Maverick-ul până la maxim 50m de turf (mi-e lene să fac 5 minute din SF pana in LS) - un sistem [/cleo] = Activezi DMG informer, hp bar, etc. - /wars - Vezi ce wars sunt în desfășurare și timpul lor. - /mywarstats - Vezi ce scor ai la wars (5+ ex). - Mașinile în Virtual World (să te ajute la baricadă) Dacă X dă attack și il avantajează poziția, să mă avantajeze și pe mine cel defense o baricadă de mașini. Edited November 21, 2016 by dantezz 15
Blaskowski Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 e o prostie cu mai multe arme, e bine cu armele care sunt acum. Poate un snyper ar fi bun, dar tec9/combat nu, si snyperu rank6+ Cel mai frumos update pentru măfii, ar fii: - Rank4+ Acces la /fvrespawn. - Când omori un adversar să poți lua viața lui de pe jos sau să-ți crească automat 20HP+ - DMG-ul între colegii de mafie să fie dezactivat (0 DMG). - Să poți folosi Maverick-ul până la maxim 50m de turf (mi-e lene să fac 5 minute din SF pana in LS) - un sistem [/cleo] = Activezi DMG informer, hp bar, etc. - /wars - Vezi ce wars sunt în desfășurare și timpul lor. - /mywarstats - Vezi ce scor ai la wars (5+ ex). - Mașinile în Virtual World (să te ajute la baricadă) Dacă X dă attack și il avantajează poziția, să mă avantajeze și pe mine cel defense o baricadă de mașini. /fvrespawn aia nu sunt de acord, de ce? Pentru ca, acum orice nob ajunge rank 5 in mafii, daca te uiti pe orange multi au rank 3-4 deja....sunt pe cale sa ajunga rank 5, sau chiar au rank 5...si pot abuza de /fvrespawn..... bineinteles, astea se pot sanctiona, dar de ce sa pierzi timp, care acel timp te costa puncte la war? Restul, zic ca sunt ok.
Dantes Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 /fvrespawn aia nu sunt de acord, de ce? Pentru ca, acum orice nob ajunge rank 5 in mafii, daca te uiti pe orange multi au rank 3-4 deja....sunt pe cale sa ajunga rank 5, sau chiar au rank 5...si pot abuza de /fvrespawn..... bineinteles, astea se pot sanctiona, dar de ce sa pierzi timp, care acel timp te costa puncte la war? Restul, zic ca sunt ok. dacă liderul meu e off, dacă rank6 e off, de ce să nu aibă cineva acces la /fvr? am pătit odată și stiu cum e, mă duceam pe jos la war. dacă e noob ce? stai calm, nu orice noob ajunge rank4+, și nu e așa greu să dai un /fvr și dacă abuzează, ia uninvite pe motiv abuz de functie și aia e, ce e așa in neregula?
Jmeq Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 wtf, deabia se chinuie baietii sa omoare pe cineva cu low, dar cu armură................................ nu clar
Blaskowski Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 dacă liderul meu e off, dacă rank6 e off, de ce să nu aibă cineva acces la /fvr? am pătit odată și stiu cum e, mă duceam pe jos la war. dacă e noob ce? stai calm, nu orice noob ajunge rank4+, și nu e așa greu să dai un /fvr și dacă abuzează, ia uninvite pe motiv abuz de functie și aia e, ce e așa in neregula? Decat fvr la rank 4+ mai bine masini personale in Vw, si ar fii mai easy. Crede-ma ca, daca rank 6-7 off in ziua cu war-ul, iar un prost abuzeaza in continu' s-a dus toata ziua, si mafia x poate pierde turf-uri bune.
Dantes Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Decat fvr la rank 4+ mai bine masini personale in Vw, si ar fii mai easy. Crede-ma ca, daca rank 6-7 off in ziua cu war-ul, iar un prost abuzeaza in continu' s-a dus toata ziua, si mafia x poate pierde turf-uri bune. să fim seriosi, nu stiu ce abuz s-ar putea face de /fvrespawn.
Ovi[] Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Eu sunt contra acestui update doarece s-ar duce tot farmecul la war mai ales cand prinzi unul cu lag si armura tragi 100gloante in el mai bine e fara armura!!! Cea mai mare problema in momentul de fata sunt masinile la war!!! Cand ai war in alt oras e inevitabil sa nu ramai fara masina la Hq deci un update cu masinile personale in Vw ar fi mai folositor sau nu stiu sa se mai adauge masini mafiilor!!! 1
jay- Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Dmn fereste, implenteaza updateul daca nu mai vrei jucatori in mafii, ce update-uri sunt astea frt, un update cu masinile in vw e ideal, nu mai stai sa ceri fvr ca prostu, ajungi si mai rapid ca zau ce masini avem, savanna stretch, cu astea ajungi maine, + ca nu merge nimeni cu ele, toti asteapta motoare, fa ceva si pe placu nostru mane, s a cerut update u asta de cand ai bagat aia in vw
ZLATE Official Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 (edited) E o idea foarte naspa, nu ar mai avea rost uite daca ai vrea sa faci ceva mai frumos la mafie, cand omori pe cineva sa apare o inima unde a murit si sa iti dea 10 hp, sau cand faci un kill la war sa iti dea 3k pentru weapons. Sau mai bine decat armura ar fi mai ok cu moduri cleo. Edited November 21, 2016 by Sh0TT
Ako Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 sedau lasa beutura deoparte si baga +10hp la fiecare kill 2
sennzatieee Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 (edited) Daca bagati acest update o sa fie 10/15 mafioti pe tot sv. Si ar trebui sa nu mai voteze toti paramedici si taximetristi pentru mafioti. Edited November 21, 2016 by SeNNzaTieee 1
Davyd Robert Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Câte înjuri, Shadow dacă tot ai chef de un update la mafii, fă i unul de lunga durată şi să ne bucurăm toți de el sau poți face si mai multe folositoare că noi nu ne supărăm.
KnowTHEGOD Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Daca pui armura cred ca vei ramane cu 100 playeri pe fiecare server.
_Razvan Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Pai da, pe server sunt 8 mafii, 8x30 = 240 playeri in mafii pe fiecare server. Din 240, sa zici ca la war-uri in fiecare seara sunt 220 minim. Daca tu bagi acest update, raman mafiile in 80 playeri pe tot server-ul. Si da, nu mai votati toti pasnicii aici pentru mafioti si taceti dracu' din gura, da-ti /heal si /fare in continuare. Clar nu, nu baga acest update.
brolyK47 Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nu, lel. Strici mai rau mafiile, fa un update general, tec / combat la war, sa nu poti trage in coechipierul tau, masini personale in VW, etc. Mai fain cu baricade, e mai old-school.
Recommended Posts