piskuletzz Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Salut as vrea sa cumpar o unitate ( desktop PC ) pentru sistemul meu, am gasit una care am vazut ca e destul de buna, astept si parerile voastre. https://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-gaming-asus-g20aj-ro002d-intel-core-i7-4790-8gb-drr3-sshd-1tb-8gb-nvidia-geforce-gtx960-2gb-free-dos.html Astept si alte oferte de la voi, adica sa imi dati sa vad ( sa fie din magazin, fara mana a doua ). Quote
Ivasca Denis Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 este un pc ok, insa pentru pretu' ala, 8gb DDR3-ul asta lasa de dorit iti gasesti unul mai bun pe piese de ddr5 care-i mult mai bun Quote
Myshu Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 este un pc ok, insa pentru pretu' ala, 8gb DDR3-ul asta lasa de dorit iti gasesti unul mai bun pe piese de ddr5 care-i mult mai bun Nu lasa de dorit, acest pc este unul de la Asus rog special pentru gaming. Tu spui ca lasa de dorit din cauza c-aparut ddr4 insa cu acest pc poti rula toate jocurile noi si jocuri care o sa apara in urmatori doi ani. DDR5 este doar la placile video. Quote
M o s k o n Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Bun pc-ul dar prea scump de banii aia faci unu pe piese si il faci bomba. Quote
AIM.Andrei Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Bun pc-ul dar prea scump de banii aia faci unu pe piese si il faci bomba. Quote
Recommended Posts