albertseven Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nickname pe server: Allbert Varsta reala: Varsta mea reala este de 15 ani. Link catre profilul de pe panel: bluepanel.bugged.ro/profile/Allbert O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte): Salut, eu ma numesc Albert, am varsta de 15 ani, si locuiesc in orasul Targu-Jiu, Judetul Gorj. Sunt o persoana foarte prietenoasa care nu ar incerca sa faca rau nimanui sau sa minta pe cineva, o persoana foarte pasnica caruia ii place sa isi faca prieteni noi si sa comunice cu lumea. Urasc sa ma amestec in scandaluri aiurea, din contra, mereu incerc sa opresc un scandal, deoarece eu cred ca niciodata nu vei putea rezolva ceva cu cineva certandu-va sau batandu-va. In timpul meu liber am grija de pisicuta mea care este foarte mica, imi ajut parintii la treburi, sau joc diverse jocuri pe Computer, cel mai des joc pe care il joc fiind GTA San Andreas Multiplayer. Membrii cu care te intelegi bine in clan: Nu cunosc mare parte din acest clan, insa nu m-am certat niciodata cu vreun membru si cred ca ma voi intelege destul de bine cu ei. Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Da, am verificat, nu ma aflu pe blacklist-ul acestui clan. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat citindu-mi aplicatia si raspunzandu-mi la ea! Bafta clanul _007, Respect tuturor!
G4BRIEL Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 (edited) Imi plac orele dar fh-ul umpic dubios. Edited November 21, 2016 by Gabriel_007
Recommended Posts