Eduard Iulian Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 (edited) In acest clan membrii clanului The Weed pot discuta orice dar in limita bunului simt. Daca vorbiti neadecvat veti fi scosi din clan. Edited November 22, 2016 by BrauN 1 Quote
PuncT.w0L Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Salut, @BrauN sa faci o lista cu membrii Clanului aici... Ar sta frumos, daca vrei, o fac eu ! ;) Quote
Eduard Iulian Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 (edited) Salut, @BrauN sa faci o lista cu membrii Clanului aici... Ar sta frumos, daca vrei, o fac eu ! ;) Lasa-mi PM pe forum cu lista. Edited December 3, 2016 by BrauN Quote
Mihai Nicolae Vasian Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Salut Braun! Salut colegi! Vreau sa anunt ca am ceva probleme cu PC-ul si nu prea pot intra in urmatoarele 2-3 zile pana rezolv. S-ar putea sa rezolv si mai repede de atat. Nu va speriati, nu se lasa Rockeru' de samp! ;) Pace si bucurie sa fie in inimile voastre! Quote
Eduard Iulian Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 (edited) Salut Braun! Salut colegi! Vreau sa anunt ca am ceva probleme cu PC-ul si nu prea pot intra in urmatoarele 2-3 zile pana rezolv. S-ar putea sa rezolv si mai repede de atat. Nu va speriati, nu se lasa Rockeru' de samp! ;) Pace si bucurie sa fie in inimile voastre! Ok, vei fi invoit si nu vei primi uninvite. Edited December 6, 2016 by BrauN Quote
Mihai Nicolae Vasian Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Salut! Aceasta este prima mea melodie electronica: pareri? (e mai mult un beat asa) Quote
Eduard Iulian Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Salut! Aceasta este prima mea melodie electronica: pareri? (e mai mult un beat asa) E ok Quote
Recommended Posts