lKnight Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Aici puteti face o cerere de rank-up de la rank 5 la rank 6 , daca ati ajuns deja la zilele maxime pentru r-up. Cei care detin Rank 6 vor putea vota pentru un nou membru cu rank 6 , cu Pro sau Contra , iar decizia finala va fi luata de catre Kinckz daca voturile vor fi pozitive sau nu . Trebuie sa faceti o cerere de forma : Nickname: ZIle in clan : Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Alte precizari : Quote
RoyStev Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nickname: RoyStev ZIle in clan : 38 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : da cred cal voi ajuta deoarece de multe ori se intipla cind cineva doreste sa intre in clan nu cine sal bage :D mam gindit la asta ca la un motiv :D Alte precizari : nu Quote
Marius Nitu Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nickname: Adriannn ZIle in clan :35 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Voi ajuta si voi fi de folos oricariu membru din clan daca cere ajutorul Alte precizari :Nimic Quote
lKnight Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Nickname: Adriannn ZIle in clan :35 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Voi ajuta si voi fi de folos oricariu membru din clan daca cere ajutorul Alte precizari :Nimic PRO Nickname: RoyStev ZIle in clan : 38 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : da cred cal voi ajuta deoarece de multe ori se intipla cind cineva doreste sa intre in clan nu cine sal bage :D mam gindit la asta ca la un motiv :D Alte precizari : nu PRO Quote
Cromas Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nickname: RoyStev ZIle in clan : 38 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : da cred cal voi ajuta deoarece de multe ori se intipla cind cineva doreste sa intre in clan nu cine sal bage :D mam gindit la asta ca la un motiv :D Alte precizari : nu CONTRA Nickname: Adriannn ZIle in clan :35 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Voi ajuta si voi fi de folos oricariu membru din clan daca cere ajutorul Alte precizari :Nimic CONTRA Quote
GOD. 'ache Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Nickname: LordBendtner52 ZIle in clan : in jur de 45 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Sunt cel mai valoros Alte precizari : Doresc sa ii iau locul lui kincz, devenind liderul acestui clan (R7), up cine e de acord! Quote
Niki B Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Nickname: Kwe[] ZIle in clan : Am momentan 27 de zile in clan,si sper sa fac cat mai multe. Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : As putea ajuta in primul rand acest clan cu activitatea mea si cu bunul simt,cat si cu prietenia care o detin cu playerii depe serverul blue.bugged.ro,si as putea aduce cat mai multi playeri.Si cu cat mai multe add-uri :) ! Alte precizari : Nimic ! Quote
lKnight Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Nickname: Kwe[] ZIle in clan : Am momentan 27 de zile in clan,si sper sa fac cat mai multe. Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : As putea ajuta in primul rand acest clan cu activitatea mea si cu bunul simt,cat si cu prietenia care o detin cu playerii depe serverul blue.bugged.ro,si as putea aduce cat mai multi playeri.Si cu cat mai multe add-uri :) ! Alte precizari : Nimic ! PRO 1 Quote
GOD. 'ache Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Nickname: Kwe[] ZIle in clan : Am momentan 27 de zile in clan,si sper sa fac cat mai multe. Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : As putea ajuta in primul rand acest clan cu activitatea mea si cu bunul simt,cat si cu prietenia care o detin cu playerii depe serverul blue.bugged.ro,si as putea aduce cat mai multi playeri.Si cu cat mai multe add-uri :) ! Alte precizari : Nimic ! pro Quote
Catalin Alexe Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ZIle in clan : 38 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Da, cred ca voi ajuta clanul ,deoarece mai vad playeri cu level 18+ care nu au clan si ii prind pe moment dar nu am co-lider. Alte precizari : Zi frumoasa ! Quote
lKnight Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 ZIle in clan : 38 Crezi ca vei ajuta clanul ( minim 1 rand ) : Da, cred ca voi ajuta clanul ,deoarece mai vad playeri cu level 18+ care nu au clan si ii prind pe moment dar nu am co-lider. Alte precizari : Zi frumoasa ! Pro . S-au facut cateva schimbari , minim lvl 20! Quote
Recommended Posts