Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Jok

Serverul pe care joci: Orange

De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoare ce, este un server cu o vechime destul de mare in spate.

Cum ai aflat de bugged.ro?: Diferse reclame.

Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Pe scurt se faceau diferente, se intra pe pile in anumite factiuni si staff.

In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Mas multumi si cu Paramedic sincer... este destul de ok factiunea, nu are o mare atractie, dar e buna de inceput.

Cati ani ai si unde locuiesti?: Am frunoasa varsta de 19 ani, si locuiec in Galati

Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Nu.

Care este serialul tau preferat?: Lucifer.

Ce alte jocuri joci?: Metin2, CS:GO

Ai altceva de adaugat?: Salutari staffului, si jucatorilor de pe aceasta comunitate.

Posted

Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani.

Cica "pile" sau "bani", hal. Eu unu intru si fara pile si fara bani, conteaza comportamentul cat si criterile dupa ce se ia liderul.. asa ca nu mai vorbii aiurea.

ON: Bine ai venit pe comunitatea BUGGED, sper sa iti placa :) 

Posted

Cica "pile" sau "bani", hal. Eu unu intru si fara pile si fara bani, conteaza comportamentul cat si criterile dupa ce se ia liderul.. asa ca nu mai vorbii aiurea.

ON: Bine ai venit pe comunitatea BUGGED, sper sa iti placa :)

Multumesc, sper si eu !

Uelcam!

Greu cu romana, no?

Multumesc, si no, asa e ea, mai ”grele” :)))

Posted (edited)

Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani.

Asta e valabil doar pentru cei care sunt niște DM-iști și ultimii copii cu un limbaj de tot râsul, care normal că au nevoie de pile. Dacă nu faci probleme intri ușor în facțiuni, dar depinde de aplicație. Nu vă mai plângeți că toți intră pe pile dacă voi nu intrați.

On: Welcome.

Edited by .Costi.
Posted

Asta e valabil doar pentru cei care sunt niște DM-iști și ultimii copii cu un limbaj de tot râsul, care normal că au nevoie de pile. Dacă nu faci probleme intri ușor în facțiuni, dar depinde de aplicație. Nu vă mai plângeți că toți intră pe pile dacă voi nu intrați.

On: Welcome.

Multumesc