Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Nickname: Jok Serverul pe care joci: Orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoare ce, este un server cu o vechime destul de mare in spate. Cum ai aflat de bugged.ro?: Diferse reclame. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Pe scurt se faceau diferente, se intra pe pile in anumite factiuni si staff. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Mas multumi si cu Paramedic sincer... este destul de ok factiunea, nu are o mare atractie, dar e buna de inceput. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am frunoasa varsta de 19 ani, si locuiec in Galati Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Nu. Care este serialul tau preferat?: Lucifer. Ce alte jocuri joci?: Metin2, CS:GO Ai altceva de adaugat?: Salutari staffului, si jucatorilor de pe aceasta comunitate. Quote
Catyx Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani. Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 salut Salut omule ! Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani. Ok, asta alsa de torit... :/ Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 salut, frumos nume de topic. No?, e cv :))) Quote
LucianGM Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani. Cica "pile" sau "bani", hal. Eu unu intru si fara pile si fara bani, conteaza comportamentul cat si criterile dupa ce se ia liderul.. asa ca nu mai vorbii aiurea. ON: Bine ai venit pe comunitatea BUGGED, sper sa iti placa :) Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Cica "pile" sau "bani", hal. Eu unu intru si fara pile si fara bani, conteaza comportamentul cat si criterile dupa ce se ia liderul.. asa ca nu mai vorbii aiurea. ON: Bine ai venit pe comunitatea BUGGED, sper sa iti placa :) Multumesc, sper si eu ! Uelcam! Greu cu romana, no? Multumesc, si no, asa e ea, mai ”grele” :))) Quote
Costy_XD Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Si aici este la fel cu intratul in factiune. Fie ai pile fie iti trebuiesc bani. Asta e valabil doar pentru cei care sunt niște DM-iști și ultimii copii cu un limbaj de tot râsul, care normal că au nevoie de pile. Dacă nu faci probleme intri ușor în facțiuni, dar depinde de aplicație. Nu vă mai plângeți că toți intră pe pile dacă voi nu intrați. On: Welcome. Edited November 23, 2016 by .Costi. Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Asta e valabil doar pentru cei care sunt niște DM-iști și ultimii copii cu un limbaj de tot râsul, care normal că au nevoie de pile. Dacă nu faci probleme intri ușor în facțiuni, dar depinde de aplicație. Nu vă mai plângeți că toți intră pe pile dacă voi nu intrați. On: Welcome. Multumesc Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Bine ai venit. Bine te-am gasit :))) Quote
Hutchinson Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Bine te-am gasit :))) welcome, mai bine te apuci pe red. Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 welcome, mai bine te apuci pe red. Mai bine nu :))) Quote
Hutchinson Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Mai bine nu :))) ok, ramai pe orange, treaba ta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Jok Oficiall Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 bine ai venit Bine te-am gasit ! Quote
Jok Oficiall Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 B Welcome. Bine te-am gasit ! Quote
Recommended Posts