Noke Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Daca doresti sa faci parte din ,,Staff-ul Clanului,, trebuie sa faci o aplicație după modelul de mai jos: Nume Real: Nume pe joc: Cunosti regulamentul pentru Manageri?: Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Alte precizari: Edited November 23, 2016 by Noke
Adixu Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Nume Real: AdiNume pe joc: [].StyKiCunosti regulamentul pentru Manageri?: Da.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu invitarea playerilor activi in clan si cu tot ce pot.Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Desigur.Alte precizari: - Edited November 27, 2016 by SttyKi
Razvan Ion Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nume Real:Razvan Ion!Nume pe joc:Diskmoney!Cunosti regulamentul pentru Manageri?:Da!Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea,creativitatea,intretinerea si amenajarea lui+invitarea cat mai multor playeri conform lvl-ului in clan!Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da!Alte precizari:Multumesc ca mi-ai citit aplicatia!
RFLupinio Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Nume Real:CalinNume pe joc:RFLupinioCunosti regulamentul pentru Manageri?:Da l-am citit.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Eu cred ca o sa ajut acest clan cu activitate,mai multi mebri,o parere mai buna despre el si remedierea problemelor/certurillor.Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da sunt de acord sa sustin un test pentru aceasta functie smekera.Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata si sper sa fiu acceptat Edited November 27, 2016 by RFLupinio 1
DjAl3x Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Nume Real:Calin Nume pe joc:RFLupinio Cunosti regulamentul pentru Manageri?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu activitate si membri. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata si sper sa fiu acceptat Aplicatie facuta in fuga ! Ai activitate si asta imi place ! De la mine ai PRO sa vedem ce zice si Noke ! Edited November 27, 2016 by DjAl3x
ADEPT Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nume Real: AndreiNume pe joc: CosteaMCunosti regulamentul pentru Manageri?: DaCu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu invitarea unor membrii seriosi si prietenosi,cu evenimente pentru a vedea de ce este in stare clanul,prin activitatea mea mare verificarea chat-ului si mentinerea ordinei.Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: DaAlte precizari: Respect pe cine ma respecta!
Ionut Shi Atat Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nume Real:Ionut Nume pe joc:DjIonut[] Cunosti regulamentul pentru Manageri?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Sa recrutez playeri si sa dau key la masini. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da. Alte precizari: Nu mai am nicio precizare o seara frumoasa.
MasterWoeful Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Nume Real: EricNume pe joc: MasterWoefulCunosti regulamentul pentru Manageri?: Da, il cunosc.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu event-uri, seriozitate, corectitudine si oameni de calitate.Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Dap. Alte precizari: - Edited November 27, 2016 by MasterWoeful
DjAl3x Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nume Real: Eric Nume pe joc: MasterWoeful Cunosti regulamentul pentru Manageri?: Da, il cunosc. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu event-uri, seriozitate, corectitudine si oameni de calitate. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Dap. Alte precizari: - Aplicatie buna ai activitate de la mine ai PRO . Sa vedem ce zice Noke. Nume Real:Ionut Nume pe joc:DjIonut[] Cunosti regulamentul pentru Manageri?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Sa recrutez playeri si sa dau key la masini. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da. Alte precizari: Nu mai am nicio precizare o seara frumoasa. Aplicatie facuta in graba . Nu stiu daca ai activitate pentru ca esti nou . De la mine ai CONTRA deoarece esti nou venit . Nume Real: Andrei Nume pe joc: CosteaM Cunosti regulamentul pentru Manageri?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu invitarea unor membrii seriosi si prietenosi,cu evenimente pentru a vedea de ce este in stare clanul,prin activitatea mea mare verificarea chat-ului si mentinerea ordinei. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Da Alte precizari: Respect pe cine ma respecta! Aplicatie buna dar din pacate esti nou in clan , nu stiu daca ai activitate . Revino dupa ce ne facem o parere despre tine ! CONTRA . Nume Real:Razvan Ion! Nume pe joc:Diskmoney! Cunosti regulamentul pentru Manageri?:Da! Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea,creativitatea,intretinerea si amenajarea lui+invitarea cat mai multor playeri conform lvl-ului in clan! Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?:Da! Alte precizari:Multumesc ca mi-ai citit aplicatia! Aplicatie buna , ai activitate , aproape tot timpul cand intru te vad on sti sa te porti cu membrii din clan si asta imi place !De la mine ai un mare PRO ! Nume Real: Adi Nume pe joc: [].StyKi Cunosti regulamentul pentru Manageri?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu invitarea playerilor activi in clan si cu tot ce pot. Esti de acord ca trebuie sa susții un test pentru aceasta functie?: Desigur. Alte precizari: - Nu stiu daca ai activitate revino data viitoare . CONTRA
Noke Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 (edited) DisKMoneY, RFLupino, Master Woeful Ati fost acceptati pentru functia de ,,Manageri,, ai clanului Elite Squad. Aveti la dispozitie 24 de ore sa luati legatura cu DjAlex[]/Noke pe joc pentru a putea sustine testul de Manageri. Edited November 28, 2016 by Noke Acceptat inca un membru.
Recommended Posts