Cheptrosu.sR Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nickname pe server: Cheptrosu Varsta reala: Am varsta de 15 ani. Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bug...ofile/Cheptrosu O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte): Salut, ma numesc Daniel, am varsta frumoasa de 15 ani, si locuiesc in orasul Darabani Judetul Botosani. Faptul ca viata nu imi ofera prea multe posibilitati, am fost invatat sa ma multumesc cu ceea ce primesc, si ce detin si niciodata sa nu fiu invidios pe alte persoane. Sunt un baiat cu capul pe umeri, cu care se poate intelege oricine si sunt dispus mereu sa incerc provocari noi. De fel nu imi plac oamenii prea increzuti sau mincinosi, si incerc sa imi pastrez calmul chiar daca dau de aceste persoane, poate reusesc sa fac ceva bun din ele. La sfarsitul prezentarii mele, as vrea sa mai adaug o informatie foarte importanta despre mine, aceea este ce nu ma dau batut niciodata pana nu imi iese ce vreau. Acesta am fost eu si sper ca aceasta aplicatie cu profilul meu sa fie demna de a ma accepta in clan-ul 007. Membrii cu care te intelegi bine in clan: Momentan nu am apucat sa ma cunosc cu membrii acestui clan. Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Bineinteles, am verificat si nu ma aflu. Alte precizari: Va multumesc daca ma acceptati in clan-ul acesta cu membrii cu bun simt.
Curelea Gabriel Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) . Edited November 26, 2016 by Maverkick_007
Recommended Posts