Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gj +1.

Posted (edited)

Ba frate, respecte pentru munca depusa, sunt bomba mai ales alea cu zapada pe masina, incearca sa le faci pe toate, +1

Edited by skulLy 4atru7teru
Posted

Gj +1.

Ba frate, respecte pentru munca depusa, sunt bomba mai ales alea cu zapada pe masina, incearca sa le faci pe toate, +1

Super tare

Multumesc mult!

Posted

Bv man pentru asa "munca" depusa, nu tu ai facut acest pack, nici nu o sa faci o continuare, ci o sa-l iei de pe canalul rus Brothers in Company, GJ.

Posted

Frumoss!

Sunt frumoase, ai +1 de la mine, GG

Arata foarte bine;chiar daca nu am pc de moduri ca aceastea arata bine.

Frumoase.

Multumesc.

Bv man pentru asa "munca" depusa, nu tu ai facut acest pack, nici nu o sa faci o continuare, ci o sa-l iei de pe canalul rus Brothers in Company, GJ.

Download-ul la acest pack a fost limitat, asa ca am decis sa-l postez pentru cei care nu au reusit sa-l descarce.

Posted

Multumesc.

Download-ul la acest pack a fost limitat, asa ca am decis sa-l postez pentru cei care nu au reusit sa-l descarce.

Pai zii asa, dar nu cersi pentru +1 ca tu ai făcut asta si o sa postezi alte moduri de la tine. Nu vreau să mă cert, dar dupa părerea mea ai procedat greșit că crezi ca doar tu stii rusa.
Posted (edited)

Crezi ca esti singurul care mai rasfoieste canalele rusilor? O fi rusii nebuni la capitolul modurilor si cheat-urilor dar n-avea rost sa le furi munca. Acest mod ii apartine 100% baietilor de la Brothers in Company.

Edited by Don Soprano
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp