KroTeK. Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Salut, am un telefon Philips S396 pe abonament Digi. De cateva zile nu imi mai merge Touch-ul, adica nu merge sa il deblochez sau asa... l-am trimis la Bucuresti cu garantia, dar acestia in loc sa-mi remedieze situatia touchscreenului mi-au dat un banal reset la soft...mi-ati fii de mare ajutor daca m-ati ajuta cu cateva pareri / sfaturi. Quote
Znick Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Eu zic sa duci telefonu la un Service, ti-l rezolva ei sigur. Astia nu iti schimba telefonu daca il trimiti inapoi cu garantia pentru ca practic nu e o problema lor ca tu ai stricat touch-ul, daca era stricat de cand lai luat, il schimbau cu unul nou. Quote
grey - Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Eu zic sa duci telefonu la un Service, ti-l rezolva ei sigur. Astia nu iti schimba telefonu daca il trimiti inapoi cu garantia pentru ca practic nu e o problema lor ca tu ai stricat touch-ul, daca era stricat de cand lai luat, il schimbau cu unul nou. Quote
iDON Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Eu zic sa duci telefonu la un Service, ti-l rezolva ei sigur. Astia nu iti schimba telefonu daca il trimiti inapoi cu garantia pentru ca practic nu e o problema lor ca tu ai stricat touch-ul, daca era stricat de cand lai luat, il schimbau cu unul nou. Quote
DiPPER_P1N3S Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Nu il du la garantie, garantia e ceva gen: " Dani-l noua sa ti-l dam tie " si practic nu ai rezolvat nimic. Iti recomand sa il duci la un service specializat, costa, dar daca chiar tii la el, asta e. Quote
SkiZo.iL Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Eu zic sa duci telefonu la un Service, ti-l rezolva ei sigur. Astia nu iti schimba telefonu daca il trimiti inapoi cu garantia pentru ca practic nu e o problema lor ca tu ai stricat touch-ul, daca era stricat de cand lai luat, il schimbau cu unul nou. Quote
Xerath. Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Parerea mea este ca Philips si restul telefoanelor gen LENOVO, e greu cu ele. Quote
Recommended Posts