Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lucrari noi! Nu am avut atat de mult timp saptamana asta (teze, etc.) asa ca am sa postez timp de 2 saptamani doar in week-end. Am lucrat le 3-4 avatare si sper sa va placa. Astept pareri/comentarii/sfaturi.

lW06ZxP.png Unul nu prea reusit: xvlTHZJ.png 

JukgtuH.png aSWA6ww.png

Astept sfaturi! Multumesc ca ati trecut pe aici!

Posted

Frumos, dar mai ai de lucrat la blur, eu vad ca stii sa lucrezi iti recomand un blur putin darken, unele bordere nu-si au locul, eu iti recomand un stroke de 1 px negru. KW.

Posted

Frumos, dar mai ai de lucrat la blur, eu vad ca stii sa lucrezi iti recomand un blur putin darken, unele bordere nu-si au locul, eu iti recomand un stroke de 1 px negru. KW.

Mersi de sfat.

Posted

Mai lucrează și tu la text și pune un blur decent.

Zi-mi si ce sa mai lucrez la text. Blur-ul nu e ok daca il folosesti in exces, cum e acum mi se pare ca arata foarte bine.

Posted

Zi-mi si ce sa mai lucrez la text. Blur-ul nu e ok daca il folosesti in exces, cum e acum mi se pare ca arata foarte bine.

Incearca niste fonturi care dau mai bine la ochi sau care "se potrivesc" cu imaginea. 

Posted

Incearca niste fonturi care dau mai bine la ochi sau care "se potrivesc" cu imaginea. 

Caut ceva fonturi de ceva vreme. Incerc sa se le aleg pe cele care se potrivesc. Mersi de sfat.

Posted

Noi lucrari! Sper sa va placa: yAowU7W.pnghlGQCLJ.png4zxqMGP.pngT6voQxB.png6QF0ELY.png.

Am avut o perioada mai grea in ultimele 2 saptamani (teze, teste etc.) si n-am avut timp sa postez. Am revenit din nou. Sper sa va placa! Daca va plac nu uitati de +1!

• Upvote 1
Posted

Noi lucrari! Sper sa va placa: yAowU7W.pnghlGQCLJ.png4zxqMGP.pngT6voQxB.png6QF0ELY.png.

Am avut o perioada mai grea in ultimele 2 saptamani (teze, teste etc.) si n-am avut timp sa postez. Am revenit din nou. Sper sa va placa! Daca va plac nu uitati de +1!

Sunt ok, bravo.

Am o intrebare, cum ai schimbat pozitia la skin-urile pentru semnaturi? (renders)

Posted

Sunt ok, bravo.

Am o intrebare, cum ai schimbat pozitia la skin-urile pentru semnaturi? (renders)

e un pack postat de revow parca cu astfel de skin-uri

cauta si tu pe forum ;)

Posted

slab rău de tot, ce e cu borderu ăla alb acolo, nu îi văd rostu, blur de kkt, încearcă să te uiti la tutoriale.

Posted

slab rău de tot, ce e cu borderu ăla alb acolo, nu îi văd rostu, blur de kkt, încearcă să te uiti la tutoriale.

Mersi de sfat. Spune-mi ce sa mai adaug la blur, am gb pe soft light (2.5px) si tot gb pe darken(1.5px) si un box blur.

Posted

Sunt ok, dar părerea mea este că folosești blur în exces. De asemenea, adaugă un sharpen pe avatare, kw.

Am sharpen dar un opacity mic. Blur-ul este frumos dupa parerea mea. (fiecare cu opinia lui). Mersi de sfaturi, am sa tin cont.

Posted (edited)

Creatii noi! Sper sa va placa! Am muncit ceva le ele iar daca vreti sa ma sustineti apasati pur si simplu +1 la aceasta postare!

faQTJTb.png049IPqg.png

exBUeJ2.gif Nbp5Hxl.png p0S9Sf0.png mfRrsa6.png

(!) Atentie! Va astept parerile/sfaturile/criticile mai jos!

Edited by AlexTheLegend
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp