Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu-nteleg ce va scoatate-ti ochii aici ca suteti amandoi slabi.

ON: Efectele sunt prea luminoase, nu da bine la ochi textul principal nu il mai tine pe none, pune l pe sharp sau smooth.

Border-ul fa-l 1px negru pe normal.

La redimensionare nu vad sa ai probleme dar in caz ca nu stii tine apasat shift si trage de colturi.

Daca ai nevoie de ajutor imi poti da PM, te ajut cu placere.

Mersi de sfaturi. Redimensionez cu Shift + Alt. Am sa tin cont de sfaturile tale.

Posted (edited)

Noutați la portofoliu! Sper sa vă placă.

VykIMyx.pngd7HWlU5.png

! Vă astept părerile mai jos. N-am putut posta mai mult din cauza școlii, corectări de medii etc. Știți si voi cum e in perioada asta.

Edited by King.AlexTheLegend
Posted (edited)

Sunt toate foarte frumoase!

Tine-o tot asa!

Edited by KakashiSenpai
Posted

Sunt toate foarte frumoase!

Tine-o tot asa!

Mersi.

New, ca painea calda. Sper sa va placa. Va astept parerile mai jos.

k4P5NB6.png x  UmduNi9.pngybnoKBD.png7HGUaFY.png

Si un header, foarte simplu. N-am avut idei, csf

Ac1GlbL.jpg

Vacanta placuta! :)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Frumoase, dar am o intrebare de unde iei rendere cu skin-uri hd pentru semnaturi?

Este un pack de la Revow, n-am cum sa-ti pun link ca sunt de pe telefon.

Hei, am sa ma las o perioada de Photoshop. Topic-ul acesta va fii inchis. Multumesc tuturor pentru sustinere si sfaturi. Probabil am sa ma reapuc de Photoshop, nu sunt sigur. Bafta sa aveti!

@

~Locked

Posted (edited)

Asa, deci, am sa va spun si motivele inchiderii acestui portofoliu. In urma cu o saptamana mi s-a dus Hard-disk-ul, am fost nevoit sa-l schimb si nu am putut recupera datele de pe el, asa ca mi-am pierdut toate lucrarile care urmau sa fie postate(cam 20 la numar), toate resursele si stock-urile. Nu mai are rost sa continui, pierd doar timp. Probabil ca nu prea o sa mai intru pe la categoria de Design, poate din cand in cand am sa ma mai uit pe la portofolii. Multa bafta sa aveti.

@, poti inchide topicul. Bafta la toti!

~Locked.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Asa, deci, am sa va spun si motivele inchiderii acestui portofoliu. In urma cu o saptamana mi s-a dus Hard-disk-ul, am fost nevoit sa-l schimb si nu am putut recupera datele de pe el, asa ca mi-am pierdut toate lucrarile care urmau sa fie postate(cam 20 la numar), toate resursele si stock-urile. Nu mai are rost sa continui, pierd doar timp. Probabil ca nu prea o sa mai intru pe la categoria de Design, poate din cand in cand am sa ma mai uit pe la portofolii. Multa bafta sa aveti.

@, poti inchide topicul. Bafta la toti!

~Locked.

Felicitari noilor designeri. Vreau ca acest portofoliu sa fie inchis, motivile le aveti mai sus. Bafta tuturor!

@ sau @

O sa mai raspund la cereri de pe comunitate dar la portofoliu renunt.

Bafta tuturor, mersi de toate sfaturile oferite de cei care au trecut pe aici si celor care mi-au apreciat munca.

~Locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp