stefan_123 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) Nickname:.WiNNNiq Level:32 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1200 ore. Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/AAadQ Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/.WiNNNiq Sanctiuni:Nu am. Cateva realizari pe server/ forum: Nu prea am. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan cu membri capabili care stiu sa discute si sa se comporte cu un player. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din clanul Dark Legends. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit Nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: LevelOne, Apollo, skYwaLker. Planuri de viitor pe server? Sa devin helper/admin. Informatii legate de viata reala: Prenume: Claudiu Varsta reala: 17 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Claudiu sunt din orasul Giurgiu, sunt un tip curajos cu cei sapte ani de acasa care stie sa discute cu un player, Ce gen de muzica asculti? Imi place toate genurile de mizica. Ce hobbyuri ai? Sa joc fotbal. Edited November 30, 2016 by stefan_123
Mihay7 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Contra. Început catastrofal, FH-ul e slab, un rank 5 nu ai, nu înțeleg de ce te-ai chinui sa aplici dacă nu îndeplinești anumite cerințe, fără ele fiind respins automat.
King.Transporter Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Contra. Început catastrofal, FH-ul e slab, un rank 5 nu ai, nu înțeleg de ce te-ai chinui sa aplici dacă nu îndeplinești anumite cerințe, fără ele fiind respins automat.
Marwell Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Mi-au venit vorbe de rau dupa ce te-am demis, ai scapat cu 2/3FW, ceea ce ai primit si pe merit acele sanctiuni, plus ai un comportament foarte aiurea, sa nu mai faci aplicatie aici.
Recommended Posts