R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Am cumparat jocul cs go l-am instalat si acum cand dau joaca pe el imi da asta http://imgur.com/a/Wggcv si nu mi se deschide nimic. dau +2 cui ma ajuta Quote
TysoNN RETIRED Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Cum nu de mult s-a adaugat o noua cutie, "Glove", jocul trebuie sa isi faca update ca sa iti apara si tie acea cutie. Stiu persoane la care le-a picat cutia respectiva. Daca nu iti faci update, nu o poti castiga spre exemplu. Quote
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 si ce trebuie sa ii fac steamu este actulizat dami un video indrumari cv Quote
TysoNN RETIRED Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Pai daca e actualizat trebuie sa mearga. Quote
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Pai daca e actualizat trebuie sa mearga. nu merge Quote
TysoNN RETIRED Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 nu merge Incearca sa il dezinstalezi si sa il instalezi iar. Quote
Recommended Posts