Bykent Gaming Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Mai ai de lucrat la text, redimensionare si blur. Quote
Iulian Andone Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 super frt, tot asa! ms Mai ai de lucrat la text, redimensionare si blur. Știu că mai am de lucrat, merci de părere ^^ Quote
RobyRBE Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Slabut, mai ai de lucrat. Cauta niste tutoriale pe YT. Quote
Iulian Andone Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 Slabut, mai ai de lucrat. Cauta niste tutoriale pe YT. k ms Quote
Iulian Andone Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Frumoase ,kw. Mulțumesc! 1 Quote
Iulian Andone Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Sunt frumoase, felicitari! Merci! Quote
TaviXZarraX Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 @@J A C K S O N, imi faci si mie niste avatare? :3 Quote
Iulian Andone Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 @@J A C K S O N, imi faci si mie niste avatare? :3 PM Quote
Iulian Andone Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Bravo frate, arata genial! Mulțumesc ^.^ Quote
Iulian Andone Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 (edited) > NEW < Avatare: Semnături: Logo-uri: • Aștept păreri, critici și sfaturi. • Știu că mai am de lucrat la blur / text / redimensionare. Edited January 16, 2017 by J A C K S O N Quote
Iulian Andone Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 misto iuli gg msssssssssss Quote
aKkerro Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Mie nu-mi plac, sunt prea simple, știi, de obicei un designer vrea să scape de blur și să facă o lucrare foarte, foarte simplă, gen pe care am făcut-o eu și a fost foarte apreciată pentru sharpen-ul adăugat și că n-am stricat-o cu text, hai să îți arăt și ceva cu text să vezi cum se face la text să arate frumos . Ai văzut? Am luat fontul, m-am jucat cu umbra de pe text, l-am centralizat, am pus un brush galben parcă peste text și l-am lucrat din alea unde e overlay, normal, softlight, știi tu, dar am uitat cum se numește dar știu unde s-o caut, ffs, mi-e lene să deschid programul să-ți arăt ce face. Blurul, dacă întrebi de el, nu l-am adăugat din Filtler de sus DELOC BĂ, doar m-am jucat cu exposure, gradient map, curves, vibrance, solid color parcă și chestii de genul, am adăugat un mic sharpen la final și ăla e, nu? sper că o să iei în calcul sfaturile mele. Quote
Iulian Andone Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 Mie nu-mi plac, sunt prea simple, știi, de obicei un designer vrea să scape de blur și să facă o lucrare foarte, foarte simplă, gen pe care am făcut-o eu și a fost foarte apreciată pentru sharpen-ul adăugat și că n-am stricat-o cu text, hai să îți arăt și ceva cu text să vezi cum se face la text să arate frumos . Ai văzut? Am luat fontul, m-am jucat cu umbra de pe text, l-am centralizat, am pus un brush galben parcă peste text și l-am lucrat din alea unde e overlay, normal, softlight, știi tu, dar am uitat cum se numește dar știu unde s-o caut, ffs, mi-e lene să deschid programul să-ți arăt ce face. Blurul, dacă întrebi de el, nu l-am adăugat din Filtler de sus DELOC BĂ, doar m-am jucat cu exposure, gradient map, curves, vibrance, solid color parcă și chestii de genul, am adăugat un mic sharpen la final și ăla e, nu? sper că o să iei în calcul sfaturile mele. Îți mulțumesc enorm pentru sfaturi, le voi lua în considerare! Quote
Iulian Andone Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 > NEW < AVATARE: SEMNĂTURI: 1 Quote
Recommended Posts