Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pai :  ZUMW7Yl.png Vr si eu fontul.

QGZAu8A.png Asta e geniala <333 Pwp  :P

KqTXJhK.png Hei Ramses

Edit3I16rsg.gif Asta e superrrrrr <33333

Edited by SkiNNy27
Posted

bv fa si mie semnatura ?

dă-mi pm

KqTXJhK.png Hei Ramses

păi:

1. o să ți-l dau în pm dacă mai știu cum se numește

2. cu plăcere :*

3. sal ramses

Posted

la unele prea mult blur la unele cam mult sharpen

kw

voi lua în considerare sfatul tău și voi încerca să pun sharpen și blur în proporții egale, astfel încât să dea cât mai ok, mersi.

Posted

Scz, off-Topic pai da. eu i-am spus un Sfat, hai sa-ti explic cv. sunt cunoscut ca Designer. 1 la mana. nu fac reclama. folosesc nick "Khonus" ca Designer

sa-ti prezint creatile mele  2VOBHUv.pngdXNy8sz.png9y10GM2.pngncdLjFI.png Kqe4rlF.pngFLiEreL.pngmLStdrg.png pai, ce sa zic.  bafta in continuare! 

mama, oare cum pot face si eu acele creatii vai, ce superbe, sunt doar niste avatare pe care le faci in 5 minute(nivel de incepator), bai da cunoscut mai esti tu =))))))))))))))))))))))))))) valea

Posted (edited)

mama, oare cum pot face si eu acele creatii vai, ce superbe, sunt doar niste avatare pe care le faci in 5 minute(nivel de incepator), bai da cunoscut mai esti tu =))))))))))))))))))))))))))) valea

Ba, Lesinatule. stai acl in banca ta bagi virgule fara sens prima propozitie se scrie cu litera "MARE" te-ai trezit sa spui si tu ceva? are probleme la text, si la blur. si tu vi sa-mi spui ca le faci in 5 minute? un blur nu inseamna cat de mult ai lucru cu el, inseamna sa ti-o faci pe gustul tau, si sa te joci din ele, si sa ramai la acel blur pentru totdeauna nu sa le schimbi daca te uiti atent la unul are mai inchis, la unul mai deschis. la unu cu Soft mult, la unu Lightens nu am spus ca sunt mai bun ca el, nu am spus ca sunt un expert. am spus ca sunt cunoscut si daca tu vi sa imi comentezi tu mie. ca le faci in 5 minute. copieaza-mi bluru. tu  si Photoshpu esti pe langa. stai frumusel acolo. unde ai stat si pana acum. si sez ca ne suparam! scz pt off-topic.  P.S Spune-mi ce cauta textu la acest avatar TtfbSkm.png acolo sus? si ce difernta e bluru cu acest avatar  rUSr6aX.png si cu asta 2LkV7Lr.png tu vezi textele? stai cuminte acl copilas

Edited by Bleddy.Justin
Posted

Ba, Lesinatule. stai acl in banca ta bagi virgule fara sens prima propozitie se scrie cu litera "MARE" te-ai trezit sa spui si tu ceva? are probleme la text, si la blur. si tu vi sa-mi spui ca le faci in 5 minute? un blur nu inseamna cat de mult ai lucru cu el, inseamna sa ti-o faci pe gustul tau, si sa te joci din ele, si sa ramai la acel blur pentru totdeauna nu sa le schimbi daca te uiti atent la unul are mai inchis, la unul mai deschis. la unu cu Soft mult, la unu Lightens nu am spus ca sunt mai bun ca el, nu am spus ca sunt un expert. am spus ca sunt cunoscut si daca tu vi sa imi comentezi tu mie. ca le faci in 5 minute. copieaza-mi bluru. tu  si Photoshpu esti pe langa. stai frumusel acolo. unde ai stat si pana acum. si sez ca ne suparam! scz pt off-topic.  P.S Spune-mi ce cauta textu la acest avatar TtfbSkm.png acolo sus? si ce difernta e bluru cu acest avatar  rUSr6aX.png si cu asta 2LkV7Lr.png tu vezi textele? stai cuminte acl copilas

încă lucrez la text...

P.S.: NU VĂ MAI CERTAȚI AICI BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!

Posted (edited)

te crezi prea bun, "Ba, Lesinatule. stai acl in banca ta bagi virgule fara sens prima propozitie se scrie cu litera "MARE" te-ai trezit sa spui si tu ceva?", bag virgule fara sens? Gresesti, chiar isi au sensul pentru ca stiu sa le folosesc, poate sunt eu lesinat si nu ma obliga nimeni sa incep o propozitie cu o majuscula in intermediul online, cand o sa treci de bariera avatarelor de incepator sa ma contactezi, te astept si la un battle, dar nu pe avatare, sau cum vrei, dar mai degraba pe semnaturi render ;)

pana la urma el lucreaza cum stie si cat poate de bine, va avansa pe viitor pas cu pas, daca vii doar sa te dai mare expert pe aici, nu e locul potrivit, o seara buna iti urez, domnule.

//edit: treci si tu pe la un psihiatru, ai nevoie, stai rau cu nervii.

//edit2: cine mai foloseste blur? :))

Edited by pwZ
Posted (edited)

te crezi prea bun, "Ba, Lesinatule. stai acl in banca ta bagi virgule fara sens prima propozitie se scrie cu litera "MARE" te-ai trezit sa spui si tu ceva?", bag virgule fara sens? Gresesti, chiar isi au sensul pentru ca stiu sa le folosesc, poate sunt eu lesinat si nu ma obliga nimeni sa incep o propozitie cu o majuscula in intermediul online, cand o sa treci de bariera avatarelor de incepator sa ma contactezi, te astept si la un battle, dar nu pe avatare, sau cum vrei, dar mai degraba pe semnaturi render ;)

pana la urma el lucreaza cum stie si cat poate de bine, va avansa pe viitor pas cu pas, daca vii doar sa te dai mare expert pe aici, nu e locul potrivit, o seara buna iti urez, domnule.

//edit: treci si tu pe la un psihiatru, ai nevoie, stai rau cu nervii.

//edit2: cine mai foloseste blur? :))

Ai de capul tau. cine a vorbit despre psihiatru, si de experienta? ce zic eu si ce spui tu. de aici se vede ca asta e arma ta secreta. sa incepi o conversatie. noua cu alta tema. iti spun inca una. i-am spus primadata. ca mai are lucrat la text, si la blur. nu era vorba de experienta. si chestii ;) si nici nu am spus ca sunt expert. am spus "Nu sunt un expert" ti-am aratat si cum este un blur, si cum este altul. cum spui tu cine mai foloseste blur? pai vezi cine foloseste. el foloseste. si eu folosesc. si te astept si eu cu un Battle. n-am cum sa te resping. daca asta te va face fericit, si iti mai spun inca ceva. nu ti-am spus un cuvant rau. ca sa ma iei tu cu nervii mei, chiar daca am probleme cu nervii, le am eu! nu tu! bafta in continuare. o seara placuta. 

Edited by Bleddy.Justin
Posted

KqTXJhK.png Hei Ramses

Edit3I16rsg.gif Asta e superrrrrr <33333

dă-mi pm

păi:

1. o să ți-l dau în pm dacă mai știu cum se numește

2. cu plăcere :*

3. sal ramses

Heeeeei :*