Iulian Andone Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 sal m-am gândit să mai postez avatare: semnături: și niște logo-uri pentru clanul red family de pe yellow: :D 2 Quote
Iulian Andone Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Si Jackson revine cu un nou update :) incendiar, nu? :)) :3 Quote
No0r Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 we, ce n-ai pus semnatura mea? gg, imi plake ce faci. Poza mea cea mai jmek Quote
Iulian Andone Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 we, ce n-ai pus semnatura mea? gg, imi plake ce faci. Poza mea cea mai jmek bă nici nu mai știu unde am salvat-o, ms bv bv bv ms ms ms Frumoase, gj! ms bos să-ți trăiască familia Quote
Iulian Andone Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Felicitari! Foarte frumoase! ms man Quote
Iulian Andone Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Niste creatii superbe, gg ! mersi Quote
Bleddy23 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) Frumusel, dar mai ai de lucrat enorm demult. ar fi trebuit sa mai evoluezi din 2016. suntem in anu 2017. 1 mai. dar iti dau un sfat. faci tot aceleasi lucrari vezi avataru asta? nu stiu dece ai magat atata Blur pe ea. cel mai frumos blur pe un avatar o da Sharphen . incearca sa te joci cu blurul un pic, faci un layer cu 150X300 si o lasi e Soft. dupa mergi la Gradients. alegi culoarea gri, dupa bagi iara Soft. dupa mergi bagi un pic de Expourse. si dupa bagi un pic de Brightens. si vezi tu te joci cu culorile. si fi atent. nu mai baga Text, cand vezi ca nu se potrivesc cu imaginea. la avataru acela, i prindea Portocalu, sau Galen, sau Albastru. sau gri. :). cu Font Mustang. si textu secundar. e pe Overlay. nu e bine deloc. dar sti ce e rau la tine? la un avatar este alt, blur la unu mai inchis, la unu mai deschis, la altele exageresti. incearca sa faci, Semnatura Smudge. e putin greu. din cate vad tot acelas logo faci. doar schimbi, fontu, si culorile. gg. dar de inceput esti bun! Edited May 1, 2017 by Bleddy.BOMBARDIERUL Quote
grey - Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Frumusel, dar mai ai de lucrat enorm demult. ar fi trebuit sa mai evoluezi din 2016. suntem in anu 2017. 1 mai. dar iti dau un sfat. faci tot aceleasi lucrari vezi avataru asta? nu stiu dece ai magat atata Blur pe ea. cel mai frumos blur pe un avatar o da Sharphen . incearca sa te joci cu blurul un pic, faci un layer cu 150X300 si o lasi e Soft. dupa mergi la Gradients. alegi culoarea gri, dupa bagi iara Soft. dupa mergi bagi un pic de Expourse. si dupa bagi un pic de Brightens. si vezi tu te joci cu culorile. si fi atent. nu mai baga Text, cand vezi ca nu se potrivesc cu imaginea. la avataru acela, i prindea Portocalu, sau Galen, sau Albastru. sau gri. :). cu Font Mustang. si textu secundar. e pe Overlay. nu e bine deloc. dar sti ce e rau la tine? la un avatar este alt, blur la unu mai inchis, la unu mai deschis, la altele exageresti. incearca sa faci, Semnatura Smudge. e putin greu. din cate vad tot acelas logo faci. doar schimbi, fontu, si culorile. gg. dar de inceput esti bun! Scuze ca-ti zic, dar esti paralel, chiar daca e incepator. Quote
Iulian Andone Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Frumusel, dar mai ai de lucrat enorm demult. ar fi trebuit sa mai evoluezi din 2016. suntem in anu 2017. 1 mai. dar iti dau un sfat. faci tot aceleasi lucrari vezi avataru asta? nu stiu dece ai magat atata Blur pe ea. cel mai frumos blur pe un avatar o da Sharphen . incearca sa te joci cu blurul un pic, faci un layer cu 150X300 si o lasi e Soft. dupa mergi la Gradients. alegi culoarea gri, dupa bagi iara Soft. dupa mergi bagi un pic de Expourse. si dupa bagi un pic de Brightens. si vezi tu te joci cu culorile. si fi atent. nu mai baga Text, cand vezi ca nu se potrivesc cu imaginea. la avataru acela, i prindea Portocalu, sau Galen, sau Albastru. sau gri. :). cu Font Mustang. si textu secundar. e pe Overlay. nu e bine deloc. dar sti ce e rau la tine? la un avatar este alt, blur la unu mai inchis, la unu mai deschis, la altele exageresti. incearca sa faci, Semnatura Smudge. e putin greu. din cate vad tot acelas logo faci. doar schimbi, fontu, si culorile. gg. dar de inceput esti bun! mersi de sfat Scuze ca-ti zic, dar esti paralel, chiar daca e incepator. încercați să nu vă luați la ceartă :)) Quote
Bleddy23 Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 (edited) Scuze ca-ti zic, dar esti paralel, chiar daca e incepator. Scz, off-Topic pai da. eu i-am spus un Sfat, hai sa-ti explic cv. sunt cunoscut ca Designer. 1 la mana. nu fac reclama. folosesc nick "Khonus" ca Designer sa-ti prezint creatile mele pai, ce sa zic. bafta in continuare! Edited May 3, 2017 by Bleddy.BOMBARDIERUL Quote
Iulian Andone Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 NEW: avatare: semnături: logo-uri: Quote
brolyK47 Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 mai usor cu blur-ul, strica din calitatea avatarului + ca mai ai de munca la text Quote
Iulian Andone Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 mai usor cu blur-ul, strica din calitatea avatarului + ca mai ai de munca la text voi ține cont, mersi de sfat Quote
RamsesOfficial Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Te-am lăsat eu ca sa ma folosești model la avatare? 20kk pe red sau sal Quote
Iulian Andone Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Te-am lăsat eu ca sa ma folosești model la avatare? 20kk pe red sau sal tot io să-ți dau bani? Quote
Recommended Posts