GabytzaS Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Informaţii legate de joc: Nickname pe server: M@rius. Level: 15. Ore jucate: 261. Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/M@rius Membrii cu care te intelegi bine in clan: KiDzOr. Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Nu ma aflu. Ai mai fost în acest clan? Dacă da, de ce l-ai părăsit?: Nu am mai fost. De ce crezi că meriţi să intri în acest clan?: Pentru că sunt o persoană serioasă şi cu bun simţ. Ai mai fost şi în alte clanuri? Dacă da, de ce le-ai părăsit?: .sR este cam cel mai serios de până acum. Am fost dat afară, deoarece m-am certat cu o persoana care ma jignit ( persoana era prieten cu liderul :O). Informaţii legate de viaţa reală: Care este prenumele tău?: Marius-Vlad. Ce vârstă ai?: Am 17 ani. Ne poţi spune câte ceva despre tine? (Minim 15 cuvinte):Mă numesc Marius, locuiesc în Botosani, sunt o persoana sociabilă, mereu în căutare de experienţe noi şi încerc să învăt cât mai mult posibil din acestea. De asemenea sunt o fire ambiţioasă, iar dacă îmi pun un scop în minte, de cele mai multe ori îl duc la bun sfârşit. Unul din principalele mele atuuri este faptul că apreciez munca în echipa, consider ca este cea mai rapidă şi de ce nu cea mai distractivă metodă de a rezolva diferite probleme. Ce hobby-uri ai?: Tenis-ul de masă şi jocurile pe PC.
Curelea Gabriel Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Nu ai cerintele minime penru a intra in clan.
mitza999 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Nu ai nici factiune de rank 4 in FH si nici macar level 20.
Recommended Posts