RenjiAbaraiSSS Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 gg Multumesc! Un mod bun pentru astia cu culoarea galbena, imi poti spune ce factiune sunt ca yo nush =) Multumesc! Probabil te referi la factiunea Grove Street :)) O singura intrebare. Ai zis ca ai nevoie de sampfuncs si cleo. Am cleo si sampfuncs de ce m.ai am nevoie ai zis ceva de genul mod .cs daca vrei imi poti da link de download de la modul asta .cs si un tutorial sau ceva? Ai nevoie doar de sampfuncs, cleo si de mod-ul .cs. Cand ai zis mod.cs ma refeream la The God of Taxi.cs pe care-l bagi in Cleo. Bravo, Gj +1 Multumesc!
Raluca Neagoe Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Nice , foarte bun modul pentru taximetristi , il voi folosii si eu , ai +1.
RenjiAbaraiSSS Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Super. Multumesc. Nice , foarte bun modul pentru taximetristi , il voi folosii si eu , ai +1. Multumesc. Gj! Multumesc.
Mario Alexandru Budei Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) Frumos mod, +1, ai putea sa mai pui niste locatii cum ar fii PilGram, Leafy Hallow, Regular Tom, The Sherman Dam, MulHolland etc. Edited January 24, 2017 by Mariobudei.
Florin Ct Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Frumos mod frt, te sustin maxim, mai ales ca asculti SATRA <3 :)
RenjiAbaraiSSS Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Am revenit cu un mic update la mod-ul The God of Taxi v3.0! In ce consta acest update? Am adaugat comenzile: #[/ta <id>] - accepti o comanda; #[/tc <id>] - anulezi o comanda #[/pst <id>] - anunti ca x este post-hunter pe chatul [/tx]; #modificata comanda [/duty] - mereu ti se pune [/fare 500] singur oricand te urci la volan, iar cu aceeasi comanda o dezactivezi #[/sa <id>] - saluti playerul care urca pe g; #[/pa <id>] - iti iei la revedere de la playerul care se da jos din Taxi; [/rp] - ceri un punct de reper; [/rad]- #il intrei daca doreste un radio; [/ej <id>] - ii spui sa specifice o locatie altfel primeste eject; #[/pot]-ceri voie ca sa repari; [/tls]-anunti pe tx ca Taxi Ls are vehicul abandonat; [/tlv] - la fel ca la ls; [/tsf] #Cateva modificari la locatii, adaugare cateva sau redenumite. -Checkpoint-ul a fost schimbat, este la fel ca cel de la [/find] doar ca este galben. Download The God of Taxi v3.0: http://www50.zippyshare.com/v/5hSJD9wn/file.html Download SAMPFUNCS + Cleo + Asi: http://www61.zippyshare.com/v/PcOal8IL/file.html Instalare: Intai aveti nevoie de SAMPFUNCS si Cleo dupa care downloadati The God Of taxi v3.0 si dezarhivati cele 2 fisere in Cleo. Atentie! Daca aveti alta versiune The God of Taxi, trebuie stearsa apoi adaugata cea noua. Prezentare video:
Ursu_Mihai Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Good job iti dau un sfat: La urmatorul update poti sa pui si o comanda mai simpla la /findhouse [id] ceva gen: /fh [id].
RenjiAbaraiSSS Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Good job iti dau un sfat: La urmatorul update poti sa pui si o comanda mai simpla la /findhouse [id] ceva gen: /fh [id]. Daca este nevoie o voi adauga in urmatorul update. gg Multumesc. Super tare. Multumesc ai +1 foarte tare mod Multumesc. ---- Mai astept idei daca aveti.
RenjiAbaraiSSS Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 GG Multumesc! Frumos. Multumesc!
Ioni Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Mie nu imi merge sa descarc de pe zippyshare. Poti sa imi dai un link de download pe alt site?
RenjiAbaraiSSS Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Mie nu imi merge sa descarc de pe zippyshare. Poti sa imi dai un link de download pe alt site? http://www.girlshare.ro/3489784831.5 poftim.
Recommended Posts