ClaudiuCraX Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nickname: Helios Rank: 5. Numarul de teste acordate: 16. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece sunt activ. Alte precizari: π•π Prima acceptata. Felicitari! Quote
Outsider Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nickname: Outsider Rank: 5 Numarul de teste acordate: 32 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece mi-am dedicat destul timp pentru a acorda aceste teste. :) Alte precizari: Multumesc. Quote
Helios Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Nickname: Helios Rank: 5 Numarul de zile acumulate in factiune: 100 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca sunt activ. Alte precizari:- Quote
ClaudiuCraX Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Nickname: Outsider Rank: 5 Numarul de teste acordate: 32 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece mi-am dedicat destul timp pentru a acorda aceste teste. :) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Nickname: Helios Rank: 5 Numarul de zile acumulate in factiune: 100 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca sunt activ. Alte precizari:- Prima acceptata. Felicitari! Quote
Majaru Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Nickname: Majaru Rank: 4 Numarul de teste acordate: 16 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece sunt activ. Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname: Majaru Rank: 4 Numarul de teste acordate: 16 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece sunt activ. Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de zile acumulate in factiune: 200. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece in timp mi-am dovedit pasiunea pentru factiunea asta! Alte precizari: Daca se poate mari prima pentru 300 zile. :) Quote
ClaudiuCraX Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de zile acumulate in factiune: 200. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece in timp mi-am dovedit pasiunea pentru factiunea asta! Alte precizari: Daca se poate mari prima pentru 300 zile. :) Prima acceptata. Felicitari! Quote
Majaru Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: Majaru Rank: 5 Numarul de teste acordate: 30 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece sunt activ. Alte precizari: Mulțumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: Majaru Rank: 5 Numarul de teste acordate: 30 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece sunt activ. Alte precizari: Mulțumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Outsider Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: Outsider Rank: 5 Numarul de zile acumulate in factiune: 101 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am avut un comportament ok. Alte precizari: - Quote
ClaudiuCraX Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: Outsider Rank: 5 Numarul de zile acumulate in factiune: 101 De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am avut un comportament ok. Alte precizari: - Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 30. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am fost activ. Alte precizari: Mulțumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 30. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am fost activ. Alte precizari: Mulțumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Outsider Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 (!) Nickname: Outsider (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 46 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Nu stiu, poate pentru ca am acordat multe teste. (!) Alte precizari: Mersi anticipat. Quote
ClaudiuCraX Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (!) Nickname: Outsider (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 46 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Nu stiu, poate pentru ca am acordat multe teste. (!) Alte precizari: Mersi anticipat. Prima acceptata. Felicitari! Quote
RaZZvaN. Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Nickname: RaZZvaN. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 15. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si coportament. Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 (edited) Nickname: RaZZvaN. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 15. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si coportament. Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Edited January 18, 2018 by ClaudiuTL. Quote
Verent Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (!) Nickname: Verent . (!) Rank: 5 . (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 de zile . (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Prin implicarea mea si respectul fata de factiune . (!) Alte precizari: Nimic . Quote
ClaudiuCraX Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 (!) Nickname: Verent . (!) Rank: 5 . (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 de zile . (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Prin implicarea mea si respectul fata de factiune . (!) Alte precizari: Nimic . Prima acceptata. Felicitari! Quote
Zoro. Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Nickname: Zoro (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Sunt activ si n-am luat inca nicun fw si apropo fac minuni cu sabia. (!) Alte precizari: Mersi! Quote
ClaudiuCraX Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Nickname: Zoro (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Sunt activ si n-am luat inca nicun fw si apropo fac minuni cu sabia. (!) Alte precizari: Mersi! Prima acceptata. Felicitari! Quote
Hendless Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 (!) Nickname: CALiN (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: #15 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca am fost activ si m-am implicat. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 (!) Nickname: CALiN (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: #15 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca am fost activ si m-am implicat. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 45. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datoria implicari mele in factiunea asta. Alte precizari: Mulțumesc. Quote
Recommended Posts