ClaudiuCraX Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Nickname: Darius. Rank: 5. Numarul de teste acordate: 45. De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datoria implicari mele in factiunea asta. Alte precizari: Mulțumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
RaZZvaN. Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (!) Nickname: RaZZvaN (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 200 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si coportament. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) (!) Nickname: RaZZvaN (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 200 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si coportament. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Edited February 14, 2018 by ClaudiuTL. Quote
Hendless Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) (!) Nickname: CALiN (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita activitatii si implicarii mele in aceasta factiune. (!) Alte precizari: Multumesc. Edited February 27, 2018 by Caliin Quote
ClaudiuCraX Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (!) Nickname: CALiN (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita activitatii si implicarii mele in aceasta factiune. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 300. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am acumulat un numar impresionant de zile. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 300. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am acumulat un numar impresionant de zile. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de teste acordate: 56. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita faptului ca ma implic si asta se vede in numarul de zile si teste acordate. (!) Alte precizari: Multumesc. Edited March 10, 2018 by Darius... Quote
ClaudiuCraX Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de teste acordate: 56. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita faptului ca ma implic si asta se vede in numarul de zile si teste acordate. (!) Alte precizari: Multumesc. Cerere respinsa. Citeste informatiile inainte sa faci cererea, urmatoarea prima o primesti cand acorzi 60 de teste. Quote
An0niMuS.. Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 (!)Nickname: GabrieI (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: N-am avut nici o sanctiune de la intrarea in factiune. (!) Alte precizari: Mersi frumos! Quote
ClaudiuCraX Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 (!)Nickname: GabrieI (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: N-am avut nici o sanctiune de la intrarea in factiune. (!) Alte precizari: Mersi frumos! Prima acceptata. Felicitari! Quote
Mihai Postolache Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 (!) Nickname: TheMihai77 (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 114. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am strans un numar uluitor de zile. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 (!) Nickname: TheMihai77 (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 114. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am strans un numar uluitor de zile. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Darius Oan Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de teste acordate: 60. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita faptului ca ma implic si asta se vede in numarul de zile si teste acordate. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 (!) Nickname: Darius. (!) Rank: 5. (!) Numarul de teste acordate: 60. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita faptului ca ma implic si asta se vede in numarul de zile si teste acordate. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Succes! Quote
SliiDer Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 (!) Nickname: SliiDeR (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: N-am avut nici o sanctiune de la intrarea in factiune. (!) Alte precizari: Multumesc <3. Quote
ClaudiuCraX Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 (!) Nickname: SliiDeR (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: N-am avut nici o sanctiune de la intrarea in factiune. (!) Alte precizari: Multumesc <3. Prima acceptata. Felicitari! Quote
OM3GA6 Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 !) Nickname: OM3GA6. (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Consider ca merit bonusul, deoarece m-am implicat foarte mult in aceasta factiune, am ajutat cu sfaturi pe cei de rank 1, si am acumulat un numar de zile impresionant. (!) Alte precizari: Multumesc. Quote
ClaudiuCraX Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) !) Nickname: OM3GA6. (!) Rank: 5. (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100zile. (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Consider ca merit bonusul, deoarece m-am implicat foarte mult in aceasta factiune, am ajutat cu sfaturi pe cei de rank 1, si am acumulat un numar de zile impresionant. (!) Alte precizari: Multumesc. Prima acceptata. Felicitari! Edited March 30, 2018 by ClaudiuTL. Quote
RaZZvaN. Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (!) Nickname: RaZZvaN (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 30 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si comportament. (!) Alte precizari: Se poarta vara. Quote
ClaudiuCraX Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (!) Nickname: RaZZvaN (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 30 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Datorita implicarii in factiune, activitate dar si comportament. (!) Alte precizari: Se poarta vara. Prima acceptata. Felicitari! Quote
KewL.. Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 (!) Nickname: KewL. (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am acumulat 100 de zile in factiune (!) Alte precizari: Nu. Quote
ClaudiuCraX Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (!) Nickname: KewL. (!) Rank: 5 (!) Numarul de zile acumulate in factiune: 100 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Deoarece am acumulat 100 de zile in factiune (!) Alte precizari: Nu. Prima acceptata. Felicitari! Quote
WENiG. Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) (!) Nickname: WENiG. (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 15 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Il merit pentru activitatea mea ca tester. (!) Alte precizari: Nu am. Edited April 15, 2018 by Seraphim WENiG. Quote
ClaudiuCraX Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 (!) Nickname: WENiG. (!) Rank: 5 (!) Numarul de teste acordate: 15 (!) De ce crezi ca meriti acest bonus?: Il merit pentru activitatea mea ca tester. (!) Alte precizari: Nu am. Prima acceptata. Felicitari! Quote
Recommended Posts