YaNy. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Salutări șefanilor. Am o mică problemă, de câteva zile îmi merge foarte greu windows 7, am windows 7 32 bit, am 8 GB RAM și îmi citește doar 4. Îmi puteți da un link cu windows 7 64 bit și să îmi explicați cum aș putea să îl bootez pe DVD? De câteva zile caut un windows bun și nu reușesc să îmi fac PC-ul. Multumesc mult, rămân dator! Quote
Myshu Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Windows 7 recunoaste doar 3 gb de RAM, este un pach care il poate face sa recunoasca peste 3GB dar nu prea este recomandat. Nu pot da link pentru ca bugged nu incurajeaza pirateria dar iti pot recomanda windows 7 ultimate x64 neatins. Quote
YaNy. Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Mishu-le, am dvd cu windows 32 bit, dar nu stiu cum sa fac un windows bootabil cu 64 bit. Quote
Myshu Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Este foarte simplu. Descarca acest program: Windows 7 usb dvd tool de aici; https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool PS. Este un program 100% gratuit, nu este piratat. Doar selectezi imaginea windows-ului apoi dvd-ul si dai start. De inchis il inchizi din "x" nu dai start over si ce mai scrie acolo. O sa'ti las in pm un windows bun. Quote
Recommended Posts