Jump to content

[Aplicatie 007] - .Greed-Acceptat.

Recommended Posts

Posted

Informaţii legate de joc:

Nickname pe server: .Greed

Level: 30

Ore jucate: 687.

Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Greed

Membrii cu care te intelegi bine in clan: Nu 

Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Da, am verificat si nu ma aflu.

Ai mai fost în acest clan? Dacă da, de ce l-ai părăsit?: Nu am avut ocazia de a face parte din acest clan pana acum.

De ce crezi că meriţi să intri în acest clan?: Deoarece acest clan este foarte populat si activ.

Ai mai fost şi în alte clanuri? Dacă da, de ce le-ai părăsit?: Am parasit clanul "One tap army"(.exe) deoarece ducea lipsa de membri si activitate.

Informaţii legate de viaţa reală:

Care este prenumele tău?: Marius.

Ce vârstă ai?: 17 ani.

Ne poţi spune câte ceva despre tine? (Minim 15 cuvinte): Sunt un tip sociabil, cu capul pe umeri, si cu un simt al umorului destul de dezvoltat. Stiu sa ma retrag cand este cazul si respect pe oricine, atat timp cat sunt respectat la randul meu.

Ce hobby-uri ai?: Inafara de a juca SA:MP imi place sa ies afara cu prietenii, sau sa imi petrec timpul citind.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp