Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut si bine v-am regasit. Dupa cum spune si titlul, astept si eu o parere ceva din partea voastra, fie ca-i buna sau rea, e binevenita. Mersi si va pup <3

Iar daca aveti o parere cu un sistem ceva care merita facut, lasati-mi parerea despre acel sistem in acest topic.

http://imgur.com/a/8Gqmn

Posted (edited)

lol, acum e prima data cand vad ceva scripting pe forumul de la sa-mp.com . eu nu am intrat niciodata pe acel forum, doar pe cel sa-mp.ro. Infine, lasand asta, pe bune chiar nici nu stiam de acel link :-?

Edited by s4uriK - RPG
Posted

Comanda /vipwheels este din gm-ul frz-gaming.. :))

ON: Nimic iesit din comun, nici macar nu seamana cu cel de pe bugged.

Posted

Comanda /vipwheels este din gm-ul frz-gaming.. :))

ON: Nimic iesit din comun, nici macar nu seamana cu cel de pe bugged.

lol :O asta si vroaim sa fac, ideea de pe bugged, dar diferit sistemul ;) 

Posted

lol, acum e prima data cand vad ceva scripting pe forumul de la sa-mp.com . eu nu am intrat niciodata pe acel forum, doar pe cel sa-mp.ro. Infine, lasand asta, pe bune chiar nici nu stiam de acel link :-?

Daca e pentru prima data cum de s-a nimerit acelasi scris acolo sus, si imaginile la fel, in acelasi loc in ambele postari?

Posted

Daca e pentru prima data cum de s-a nimerit acelasi scris acolo sus, si imaginile la fel, in acelasi loc in ambele postari?

El decat a dat copy-paste la sistemul de vip wheels din alt gamemode de pe net.

Posted

/vipwheels ala l-am mai vzt pe un gm.....nu stiu ce sa zic despre wheels...dar despre restul, pot spune ca e prea simplu.....adica, mai putea-i aduce tu ceva imbunatatiri....nu neaparat bugged.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp