Alin Dllke Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 In cazul in care completati cu date false modelul, jucatorului i se va respinge aplicatia. MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Ce gen de muzica asculti? STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Ce alte jocuri mai joci?:Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Experienta SA-MP [ () / 10 ]: CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Cum consideri ca poti ajuta clanul?: 2 Quote
Alin Dllke Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 Nume:Profir Petru George Varsta:16 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana simpla,ambitioasa,prietenosa,adorabila,glumet.Imi place foarte mult sa ajut oamenii si sa-i cunosc cat mai bine. Locatia(Oras):Galati. Ce gen de muzica asculti?:Rap. Nick :Petru3 Nivel :20 Nume folosite anterior:Nu am avut. Vechime pe server:Joined 2016-02-03 08:10:54 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,3/3 warn,injurii staff si c-am atat. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da,nu pot sa dau exemple.Am fost in multe clan-uri. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu. Ce alte jocuri mai joci?:Joc numai SA:MP. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Nu am inceput sa ma inteleg bine cu cineva. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. REJECT. Nume: Sebastian Varsta: 15 Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana sociabila, responsabila si respectuoasă. Nu sunt orgolios si nesimtit, imi place sa ajut si sa respect pe toti oamenii. Sunt creativ, amabil si foarte strict. Locatia(Oras): Botosani Ce gen de muzica asculti? Toate STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Jucsor Nivel : 39 Nume folosite anterior: Puerh Vechime pe server: 4 ani Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): da cheats Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): nu Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): West Gangsters Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): NU Ce alte jocuri mai joci?: Nimic Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Better Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 REJECT. Quote
XAME Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Ce gen de muzica asculti? STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : xameNivel : 20Nume folosite anterior: VartaPlayZVechime pe server: 2016-01-11 21:53:47Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): x Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Gruparea Kill Cops GKC Rank 7 Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: GTAV CSGO ETS2Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Pentru ca vreau sa ajut Clan-ul adica cand nimeni don Staff-ul Clanului nui Online sunt eu. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Fac YouTube si cred ca pot face reclama, si sunt activ. Quote
AlbertoaX Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Nume:Mancu AlbertoVarsta:20Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire sociabila, calma si foarte glumeata.De obicei imi fac foarte repede prieteni noi si tot timpul stiu sa ma fac bine placut. Locatia(Oras):Bucuresti Ce gen de muzica asculti?Rap, Hip-Hop, Dance, Trance, House ! STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :WishinGNivel :19Nume folosite anterior:Am mai avut un cont @Tectonik pe care il mai folosesc doar pe /sleep.Vechime pe server:3 ani,Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Pe @Tectonik pentru 3/3 warns. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):eA, STH. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Sunt aici inca!Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar SA:MPCu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Rapsodi, Kompany, Xame Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?Doresc sa ajut clanul recrutand membrii cat mai buni cu level maricel si doar cu factiune.Nu voi lasa jigniriile sa apara pe /c, consider ca le voi sanctiona drastic ! Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu noi membrii, dand CW celor care incalca regulile acestuia si nu numai Quote
tefan Teodor Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:StefanVarsta:15Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat prietenos si timid, imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe PC. Sunt o fire glumeata si serios, imi place sa imi fac treaba pana la bun sfarsit. Locatia(Oras):Braila Ce gen de muzica asculti? Nu sunt genul sa ascult doar un gen, imi place orice gen. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :EldorSTNivel :11Nume folosite anterior:Nu am.Vechime pe server:2017-01-27 13:01:14Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost banat Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am fost in _1997 si [Q] Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fostCe alte jocuri mai joci?:Ma joc doar SA-MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa obtin rank 6 deoarece ma consider un om sincer si serios. Imi place sa dezbat fiecare problema in parte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta cu organizarea acestuia si acordarea CW-urilor celor care nu respecta cerintele clanului Quote
Petru3.ACTIVATU Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nume:Profir Petru George.Varsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Profir Petru George si sunt o persoana glumeata,ambitioasa,frumoasa si grijitoare.Sunt un baiat cu o inima mare care i place sa ajute oamenii. Locatia(Oras):Tecuci. Ce gen de muzica asculti?:Manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Petru3Nivel :21Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:Joined 2016-02-03 08:10:54 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,motivele sunt:insulte staff si 3/3 warns.Am vrut sa scap de warn-uri. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am fost in multe clan-uri.Nu pot sa le enumar. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da,am iesit pentru ca am vrut sa incerc si alte clan-uri.Ce alte jocuri mai joci?:Joc numai SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu nimeni deocamdata. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?:Pentru a ajuta clan-ul cu diverite event-uri si sa aduc membri cu factiune in el. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clan-ul la inmultirea acestuia. Quote
Achyles Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Cristi.Varsta:Am 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Mi se spune Cojo, sunt din Bucuresti si am 17 ani. Sunt un tip corect, cinstit, care mereu isi va recunoaste greseala comisa. De asemenea, sunt calm, foarte ambitios si imposibil de oprit cand imi propun ceva. Nu sunt genul de om care sa se supere dintr-o gluma mai nesarata. Locatia(Oras):Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Ascult trap, rap si genurile moderne. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :BardeiNivel :20Nume folosite anterior:Se77en.(pe red)Vechime pe server:Joc de prin 2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost banat niciodata. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, n-am avut, ma inteleg super cu toti membrii clanului. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in multe clanuri, cum ar fi "ThisMeans Revolution". Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):N-am mai facut parte din clanul "The Legends" pana acum.Ce alte jocuri mai joci?:Euro Truck Simulator 2 si Fifa 17Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu cei care fac parte din factiunea "Taxi LV" Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa am rank 6 in acest clan , deoarece am destul timp liber, pentru ca vreau sa ajut acest clan si nu in ultimul rand vreau sa ajungem cei mai tarii !! Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Sunt activ, pot recruta cat mai multi playeri cu experienta si voi fi dedicat 100% clanului. Quote
Alin Dllke Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Varsta: Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Ce gen de muzica asculti? STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : xame Nivel : 20 Nume folosite anterior: VartaPlayZ Vechime pe server: 2016-01-11 21:53:47 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): x Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Gruparea Kill Cops GKC Rank 7 Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu. Ce alte jocuri mai joci?: GTAV CSGO ETS2 Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Pentru ca vreau sa ajut Clan-ul adica cand nimeni don Staff-ul Clanului nui Online sunt eu. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Fac YouTube si cred ca pot face reclama, si sunt activ. ACCEPTED Nume:Mancu Alberto Varsta:20 Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire sociabila, calma si foarte glumeata.De obicei imi fac foarte repede prieteni noi si tot timpul stiu sa ma fac bine placut. Locatia(Oras):Bucuresti Ce gen de muzica asculti?Rap, Hip-Hop, Dance, Trance, House ! STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :WishinG Nivel :19 Nume folosite anterior:Am mai avut un cont @Tectonik pe care il mai folosesc doar pe /sleep. Vechime pe server:3 ani, Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Pe @Tectonik pentru 3/3 warns. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):eA, STH. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Sunt aici inca! Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar SA:MP Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Rapsodi, Kompany, Xame Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?Doresc sa ajut clanul recrutand membrii cat mai buni cu level maricel si doar cu factiune.Nu voi lasa jigniriile sa apara pe /c, consider ca le voi sanctiona drastic ! Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu noi membrii, dand CW celor care incalca regulile acestuia si nu numai ACCEPTED INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Cristi. Varsta:Am 17 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Mi se spune Cojo, sunt din Bucuresti si am 17 ani. Sunt un tip corect, cinstit, care mereu isi va recunoaste greseala comisa. De asemenea, sunt calm, foarte ambitios si imposibil de oprit cand imi propun ceva. Nu sunt genul de om care sa se supere dintr-o gluma mai nesarata. Locatia(Oras):Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Ascult trap, rap si genurile moderne. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Bardei Nivel :20 Nume folosite anterior:Se77en.(pe red) Vechime pe server:Joc de prin 2014. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost banat niciodata. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, n-am avut, ma inteleg super cu toti membrii clanului. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in multe clanuri, cum ar fi "ThisMeans Revolution". Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):N-am mai facut parte din clanul "The Legends" pana acum. Ce alte jocuri mai joci?:Euro Truck Simulator 2 si Fifa 17 Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu cei care fac parte din factiunea "Taxi LV" Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa am rank 6 in acest clan , deoarece am destul timp liber, pentru ca vreau sa ajut acest clan si nu in ultimul rand vreau sa ajungem cei mai tarii !! Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Sunt activ, pot recruta cat mai multi playeri cu experienta si voi fi dedicat 100% clanului. accepted! Nume:Profir Petru George. Varsta:16 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Profir Petru George si sunt o persoana glumeata,ambitioasa,frumoasa si grijitoare.Sunt un baiat cu o inima mare care i place sa ajute oamenii. Locatia(Oras):Tecuci. Ce gen de muzica asculti?:Manele. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Petru3 Nivel :21 Nume folosite anterior:Nu am avut. Vechime pe server:Joined 2016-02-03 08:10:54 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,motivele sunt:insulte staff si 3/3 warns.Am vrut sa scap de warn-uri. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am fost in multe clan-uri.Nu pot sa le enumar. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da,am iesit pentru ca am vrut sa incerc si alte clan-uri. Ce alte jocuri mai joci?:Joc numai SA:MP. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu nimeni deocamdata. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?:Pentru a ajuta clan-ul cu diverite event-uri si sa aduc membri cu factiune in el. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clan-ul la inmultirea acestuia. REJECTED INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Stefan Varsta:15 Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat prietenos si timid, imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe PC. Sunt o fire glumeata si serios, imi place sa imi fac treaba pana la bun sfarsit. Locatia(Oras):Braila Ce gen de muzica asculti? Nu sunt genul sa ascult doar un gen, imi place orice gen. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :EldorST Nivel :11 Nume folosite anterior:Nu am. Vechime pe server:2017-01-27 13:01:14 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost banat Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am fost in _1997 si [Q] Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost Ce alte jocuri mai joci?:Ma joc doar SA-MP. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa obtin rank 6 deoarece ma consider un om sincer si serios. Imi place sa dezbat fiecare problema in parte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta cu organizarea acestuia si acordarea CW-urilor celor care nu respecta cerintele clanului REJECTED Quote
XeoNNatix Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Ionut.Varsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana linistita , indrazneata , respectuoasa si cu cei 7 ani de acasa , Imi place sa imi fac prieteni noi , sa descopar multe lucruri si sa am parte de ele . Deasemenea mai sunt o persoana de nadejde care isi ajuta prietenii la bine si la greu . Imi place sa duc lucrurile pana la capat ca sa fiu sigur ca nimeni nu va trebui sa vina in urma mea sa-mi termine treaba . Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata.Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Locatia(Oras): Calarasi. Ce gen de muzica asculti? De toate. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Xeonatix.Nivel :15.Nume folosite anterior: Nu am alt nume.Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Tentativa inselatorie , tentativa vanzare hidden. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da. ( Pro.MOTOR) Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu aproximativ toti ma inteleg la fel de bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Deoarece sunt destul de activ si voi fi de ajutor cand un lider sau co-lider nu este pe server, o sa fiu eu. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si seriozitatea mea si sa dau cw playerilor care nu respecta regulamentul. Edited April 12, 2017 by XeoNNatix Quote
Dark.RLX Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Munteanu Andrei.Varsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):În primul rând vreau să vă spun că mă numesc Andrei și sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă , ascultător și ajut familia la greu, îmi place munca in echipă pa, hoby-urile mele sunt, școala, fotbalul, jocurile video, și să ies cu prieteni in oraș. Locatia(Oras):Bacau. Ce gen de muzica asculti?:Hip hop si rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Dark$$$Nivel :34Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:Am 5 luni jucate pe server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu amluat. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):[619],Lions,Ghost si multe altele care nu le mai tin minte. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da am fost dat afara din cauza unui co-lider pe motiv ca nu aveam factiune.Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc si cs1.6 si nfs underground.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toti membri ma inteleg bine nu e unul preferat sau ceva. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:Intre 8-9. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?:Ca sa pot recrutez membri noi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu recrutarea de membri noi si cu administrarea clanului. Quote
doungh Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Sandu CosminVarsta: 18 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cuminte si ascultator.Imi place sa socializez si sa imi fac noi prieteni in fiecare zi.In timpul liber ador sa merg in oras,sa fac sport,sa trag cu arma de airsoft si multe alte lucruri ce imi pun la incercare fizicul si psihicul. Locatia(Oras):Sunt din Gaesti,judet Dambovita. Ce gen de muzica asculti? Nu am un anume gen de muzica pe care il ascult,in functie de situatie ascult muzica. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Cha0sNivel :42Nume folosite anterior:-Vechime pe server: 1 an si 3 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost banat. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Am fost,dar nu mai tin minte. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?: Niciunul.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?Pentru sunt autoritar si stiu sa imi fac treaba in lipsa liderului si sa duc la bun sfarsit ordinele. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orice e posibil. Quote
VaruAlin Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Nick: VaruAlin Level: 14 Nume anterioare: nu am avut! Facțiune: Paramedic LV Vârsta: 20 ani Consider ca merit sa primesc rank 6 in acest clan, deoarece mereu am știut sa rezolv conflictele pe cale amiabila și sa ajut colegii care au avut nevoie. De asemenea consider ca sunt un bun organizator și pot ajuta la buna decurgere a activității clanului ca și pana acum de altfel. Sunt un membru activ și politicos, pot atrage persoane importante in clanul nostru prin prieteniile dobândite pe acest server. Mulțumesc pentru atenție! Nick: VaruAlin Level: 14 Nume anterioare: nu am avut! Facțiune: Paramedic LV Menționez ca nu am avut niciodată faction warn, clan warn sau orice altfel de warn. De asemenea nu am intrat in conflict cu membrii clanului nostru, și am încercat întotdeauna sa vorbesc politicos, prietenos și frățește cu aceștia. Vârsta: 20 ani Locație: Constanta Descriere:Consider ca merit sa primesc rank 6 in acest clan, deoarece mereu am știut sa rezolv conflictele pe cale amiabila și sa ajut colegii care au avut nevoie. De asemenea consider ca sunt un bun organizator și pot ajuta la buna decurgere a activității clanului ca și pana acum de altfel. Sunt un membru activ și politicos, pot atrage persoane importante in clanul nostru prin prieteniile dobândite pe acest server. Mulțumesc pentru atenție! Quote
Alex King Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Nume: AlexGM99Varsta: 18 Ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Alex, am varsta de 18 ani, sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate. Locatia(Oras):Judet-ul Prahova oras-ul Ploiesti. Ce gen de muzica asculti? Manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : AlexGM99 Nivel : 36Nume folosite anterior: Nu am avut. Vechime pe server: Sunt de 3 ani pe acest server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, da am mai fost in [power] rank 6, The Six One Nine rank 6 (etc). Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost asa e prima oara.Ce alte jocuri mai joci?: Euro truck Simulator 2, Metin2, Fifa 2015, Raw 2k14, Mafia 2.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu mai multii Ex: Alex1996, Dark$$$. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8-9. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Deoarece sunt foarte activ, ma preocup foarte bine de clan ex: Dau rank la cei ce au zile, invit pleyerii in clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orce e posibil. Quote
Alin Dllke Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Ionut. Varsta:14 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana linistita , indrazneata , respectuoasa si cu cei 7 ani de acasa , Imi place sa imi fac prieteni noi , sa descopar multe lucruri si sa am parte de ele . Deasemenea mai sunt o persoana de nadejde care isi ajuta prietenii la bine si la greu . Imi place sa duc lucrurile pana la capat ca sa fiu sigur ca nimeni nu va trebui sa vina in urma mea sa-mi termine treaba . Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata.Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Locatia(Oras): Calarasi. Ce gen de muzica asculti? De toate. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Xeonatix. Nivel :15. Nume folosite anterior: Nu am alt nume. Vechime pe server: 2 ani. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Tentativa inselatorie , tentativa vanzare hidden. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da. ( Pro.MOTOR) Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost. Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu aproximativ toti ma inteleg la fel de bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Deoarece sunt destul de activ si voi fi de ajutor cand un lider sau co-lider nu este pe server, o sa fiu eu. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si seriozitatea mea si sa dau cw playerilor care nu respecta regulamentul. accpte Nick: VaruAlin Level: 14 Nume anterioare: nu am avut! Facțiune: Paramedic LV Vârsta: 20 ani Consider ca merit sa primesc rank 6 in acest clan, deoarece mereu am știut sa rezolv conflictele pe cale amiabila și sa ajut colegii care au avut nevoie. De asemenea consider ca sunt un bun organizator și pot ajuta la buna decurgere a activității clanului ca și pana acum de altfel. Sunt un membru activ și politicos, pot atrage persoane importante in clanul nostru prin prieteniile dobândite pe acest server. Mulțumesc pentru atenție! Nick: VaruAlin Level: 14 Nume anterioare: nu am avut! Facțiune: Paramedic LV Menționez ca nu am avut niciodată faction warn, clan warn sau orice altfel de warn. De asemenea nu am intrat in conflict cu membrii clanului nostru, și am încercat întotdeauna sa vorbesc politicos, prietenos și frățește cu aceștia. Vârsta: 20 ani Locație: Constanta Descriere:Consider ca merit sa primesc rank 6 in acest clan, deoarece mereu am știut sa rezolv conflictele pe cale amiabila și sa ajut colegii care au avut nevoie. De asemenea consider ca sunt un bun organizator și pot ajuta la buna decurgere a activității clanului ca și pana acum de altfel. Sunt un membru activ și politicos, pot atrage persoane importante in clanul nostru prin prieteniile dobândite pe acest server. Mulțumesc pentru atenție! accpted Quote
Alex King Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Nick : AlexGM99 Nivel : 36Nume folosite anterior: Nu am avut. Vechime pe server: Sunt de 3 ani pe acest server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu m-am certat cu nimenii pana acum. Ma inteleg foarte bine cu membrii clanului. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, da am mai fost in [power] rank 6, The Six One Nine rank 6, iFrut. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da am mai fost odata dar am dat /quitclan din greseal am vrut sa dau /quitjob. Dar am mai primit o sansa de la Kompany <3Ce alte jocuri mai joci?: Euro truck Simulator 2, Metin2, Fifa 2015, Raw 2k14, Mafia 2, Cs:GO, Max Payne 3.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Ma inteleg foarte bine din punctul meu de vedere cu totii membrii clanului. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8-9. Quote
EldorST Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Stefan Varsta: 15Autodescriere (~ 30 cuvinte): :Sunt un baiat prietenos si timid, imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe PC. Sunt o fire glumeata si serios, imi place sa imi fac treaba pana la bun sfarsit. Locatia(Oras): Braila, Jud. Braila Ce gen de muzica asculti? Nu ascult doar un gen, ascult orice. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : EldorSTNivel : 20Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: 2017-01-27 13:01:14Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban pentru reclama deoarece mi s-a spart contul. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Am fost in _1997 si [Q] Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am iesit odata deoarece am incercat sa ma duc intr-un clan cu realizari mai mari.Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc si Clash Royale daca se pune.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Ma inteleg bine chiar si cu KompanY., dar as dori sa spun ca ma inteleg cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa obtin rank 6 deoarece ma consider un om sincer si serios. Imi place sa dezbat fiecare problema in parte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta cu activitatea mare, cu rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, si cu aducerea playerilor dornici sa vina in clan. Quote
AN0XISS Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Darius Marian.Varsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Incep prin a ma prezenta, numele meu este Darius, am 15 ani si locuiesc in Satu-Mare. Sunt o fire destul de intelegatoare, cel mai mult apreciez sinceritatea si adevarul, oricat de mult ar durea acest lucru pentru cei din jur. Sunt un baiat modest, deloc timid, glumet, in limita bunului simt, si fara fite sau aere precum sunt catalogati unii din aceasta zona. Prefer durerea sincera spusa pe fata decat minciuna. Sunt un baiat destul de profund, dupa parerea mea. Ma enervez destul de usor cand sunt contrazis in circumstantele in care am cea mai mare dreptate si persoana respectiva stie asta. Nu imi place sa spun un lucru de 3 ori, sa nu fiu bagat in seama si sa fiu luat peste picior pana atunci. Cand am ceva de spus, spun pe fata, fara sa ma ascund pe la colturi. Ambitia m-a impins de multe ori in fata si m-a ajutat sa fiu cine sunt in momentul de fata. Nu am aratat vreodata cu degetul, nu am pus etichete si nu mi-am dat cu parerea despre ceva sau cineva, daca nu eram in cunostinta de cauza. Nu caut discutii,certuri sau chiar anturaje unde nu-mi gasesc locul. Timpul liber mi-l petrec in fata PC-ului, dar lasand la o partea aceasta "lume virtuala", stau de destul de mult timp pe terenul de tennis sau cu burta pe carte, preocupandu-ma viitorul meu. Sunt un baiat punctual, nu imi place sa astept sa fiu pus in situatia de a astepta sau sa impun cuiva acest lucru. Imi plac drumetiile si aventurile, plimbarile pe afara cu bicileta sau prietenii mei. Mai pe scurt, sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Locatia(Oras): Satu-Mare. Ce gen de muzica asculti?: Mai toate, depinde de ocazie. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : AnoxxisNivel : 60Nume folosite anterior: [MarianVechime pe server: 4 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru inselatorie si 3/3 warn acum 2 ani. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in .Gr, .wG Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte, asta este prima data.Ce alte jocuri mai joci?:-Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu mai toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8-9 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?: Deoarece sunt capabil de aceasta functie si am o experienta aparte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Daca voi obtine functia voi fii mai activ pentru a putea controla chat-ul [/c] si mai facand din cand in cand cate un event. Quote
Laurentiu Bizera Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Nume: Laurentiu.Varsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Laurentiu Liviu Bizera, sunt din Municipiul Bucuresti, am 18 ani si ma consider o persoana: amabila, vrednica, educata, glumeata, implicata,respectata si admirata de propriul lider, RuNNer si cu toate acestea sunt mandru de cine sunt. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: De toate tipurile. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : LAWRENTYUNivel : 35Nume folosite anterior: Quasky.Manevra.Vechime pe server: 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am nicio altercatie cu nimeni din clanul Legend. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in BK., [AIM],[50],[47],[69]. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul Legend.Ce alte jocuri mai joci?: GTA5, CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu Kompany. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?: Deoarece consider ca sunt pregatit si ca merit. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin activitatea si valoarea mea. Quote
Mihai Antonescu Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:MihaiVarsta:16 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Mihai sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa un baiat cu o fire ambtioasa, amuzanta si responsabila sunt genul de om care stie sa poarte o discutie civilizata, tipul de om care nu te lasa la greu cand ai nevoie de ajutor si te ajuta cu tot ce ii sta in putinta. Locatia(Oras):Oradea Ce gen de muzica asculti?Manele STATISTICI ONLINE:Nick :NerkNivel :21Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:1 an si 7 luniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am avut teleport-hack si 3/3 la warns Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Best Killers(Bk). Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Sunt in clanul Legend nu am parasit Clanul.Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend:Cu liderul factiunii Kompany Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?Doresc sa am rank 6 in clan deoarece vreau sa ajut clanul sa ajunga la puterea maxima si sa pot pastr bunele maniere can liderul nu este on. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul aducand membri cu factiune in clan, sa pot sanctiona un membru pentru o greseala mare facuta dupa ce ii trimit dovada liderului care imi va spune daca il va sanctiona el sau eu. Edited May 10, 2017 by .Kompany. Quote
TheTrafficJam Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Mandici DenisVarsta:Am o frumoasa varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Denis , sunt un baiat de treaba si cu capul pe umerii, ma integrez foarte repede intr-un grup, imi place sa glumesc dar in limita bunului simt, imi place munca in echipa si sa-mi ajut colegii dar si pe cei care nu stiu si au nevoie de ajutorul meu. Sunt baiatu potrivit la locul potrivit. Locatia(Oras): Timisoara Ce gen de muzica asculti? Rap STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : iTUNENivel : 32Nume folosite anterior: -Vechime pe server: 2 ani si 4 luniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Tentativa de inselatorie . ( M-am lasat ) Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu , nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Life. / Best Killer / Oltean Clan / Sk. Gaming si cam atat. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu , asta e prima data.Ce alte jocuri mai joci?: GTA V , FIFA 17 si Cs GoCu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: SIDO , Drog_RO , TNS_MARK , HAZARD si KompanY . Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: skype : mr_camataru De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Sa ajut clan-ul cu cat pot eu de mult. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin activitatea si seriozitatea mea. Quote
Jrr Stere Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 (edited) Nume:Sianga StereVarsta:Am varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Mi se spune Stere, sunt din Constanta si am 17 ani. Sunt un tip corect, cinstit, care mereu isi va recunoaste greseala comisa. De asemenea, sunt calm, foarte ambitios si imposibil de oprit and imi propun ceva. Nu sunt genul de om care sa se supere dintr-o gluma mai nesarata. Locatia(Oras):Constanta Ce gen de muzica asculti?: Pai ascult mai multe genuri de muzica, unul dintre acestea ar fi Rap-ul. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :LowkyNivel :24( 620 rp)Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Am o vechime undeva de 3 ani si 4 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am nici o altercatie. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanuri. Singurul clan pe care mi-l amintesc este Tk. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost .Ce alte jocuri mai joci?:Momentan ma joc doar sa-mp, acord jocului aproximativ 7 ore pe zi, dar ma gandesc sa ma apuc de CSGO.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Nu pot spune ca ma inteleg cu cineva cel mai bine, ma inteleg cu tot clanul la fel de bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa ajut clanul recrutand membrii cat mai buni cu level maricel si doar cu factiune. Nu voi lasa jignirile sa apara pe chat-ul factiunii (/c), consider ca le voi sanctiona drastic. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Sunt foarte activ pe server, pot recruta cat mai multi playeri cu experienta si voi fi dedicat 100% clanului. Edited May 10, 2017 by Lowky Quote
Alin Dllke Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Mihai Varsta:16 ani Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Mihai sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa un baiat cu o fire ambtioasa, amuzanta si responsabila sunt genul de om care stie sa poarte o discutie civilizata, tipul de om care nu te lasa la greu cand ai nevoie de ajutor si te ajuta cu tot ce ii sta in putinta. Locatia(Oras):Oradea Ce gen de muzica asculti?Manele STATISTICI ONLINE: Nick :Nerk Nivel :21 Nume folosite anterior:Nu am avut. Vechime pe server:1 an si 7 luni Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am avut teleport-hack si 3/3 la warns Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Best Killers(Bk). Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Sunt in clanul Legend nu am parasit Clanul. Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend:Cu liderul factiunii Kompany Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?Doresc sa am rank 6 in clan deoarece vreau sa ajut clanul sa ajunga la puterea maxima si sa pot pastr bunele maniere can liderul nu este on. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul aducand membri cu factiune in clan, sa pot sanctiona un membru pentru o greseala mare facuta dupa ce ii trimit dovada liderului care imi va spune daca il va sanctiona el sau eu. REJECTED Quote
Dnu Dfq Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Belea Dan.Varsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa si imi pot alege singur ceea ce am de facut. Imi place sa ma joc pe calculator, sa imi fac cat mai multi prieteni si sa respect pe toata lumea atata timp cat si eu sunt respectat. Mai multe puteti afla despre mine adresandu-mi intrebari, despre ceea ce vreti sa stiti. Locatia(Oras):Caracal, judetul olt. Ce gen de muzica asculti?Populara, manele, rap, majoritatea , nu sunt unul care in public sa ma dau deoparte si sa zic ca nu ascult manele sua populara etc, si acasa sa sparg difuzoarele cu Dani Mocanu si Florin salam.... :) STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Severence.Nivel :56, rp de 58.Nume folosite anterior:Nope.[], Rekles, Iulian.Vechime pe server: 3 ani cu aproximatie.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, odata /q la tw si odata insulte staff. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, deoarece eu ma inteleg bine cu toata lumea si stiu sa ma fac bine primit intr-o comunitate. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am fost in AIM, KGB si 007, dar in 007 cu mult timp in urma. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):NU.Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar samp.Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toata lumea, nu ma inteleg rau cu nimeni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?: Sa pot ajuta clanul la recrutare si sa fiu udeva mai sus, sa ajut clanul cu tot ceea ce e nevoie, daca membri vor fii seriosi si sa fim uniti, eu zic ca totul va ajunge sus. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ceea ce imi sta in putinta. Quote
Alin Dllke Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 MODEL DE APLICATIE: INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Belea Dan. Varsta:17 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa si imi pot alege singur ceea ce am de facut. Imi place sa ma joc pe calculator, sa imi fac cat mai multi prieteni si sa respect pe toata lumea atata timp cat si eu sunt respectat. Mai multe puteti afla despre mine adresandu-mi intrebari, despre ceea ce vreti sa stiti. Locatia(Oras):Caracal, judetul olt. Ce gen de muzica asculti?Populara, manele, rap, majoritatea , nu sunt unul care in public sa ma dau deoparte si sa zic ca nu ascult manele sua populara etc, si acasa sa sparg difuzoarele cu Dani Mocanu si Florin salam.... :) STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Severence. Nivel :56, rp de 58. Nume folosite anterior:Nope.[], Rekles, Iulian. Vechime pe server: 3 ani cu aproximatie. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, odata /q la tw si odata insulte staff. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, deoarece eu ma inteleg bine cu toata lumea si stiu sa ma fac bine primit intr-o comunitate. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am fost in AIM, KGB si 007, dar in 007 cu mult timp in urma. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):NU. Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar samp. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Cu toata lumea, nu ma inteleg rau cu nimeni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?: Sa pot ajuta clanul la recrutare si sa fiu udeva mai sus, sa ajut clanul cu tot ceea ce e nevoie, daca membri vor fii seriosi si sa fim uniti, eu zic ca totul va ajunge sus. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ceea ce imi sta in putinta. REJTEC. Nume:Sianga Stere Varsta:Am varsta de 17 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Mi se spune Stere, sunt din Constanta si am 17 ani. Sunt un tip corect, cinstit, care mereu isi va recunoaste greseala comisa. De asemenea, sunt calm, foarte ambitios si imposibil de oprit and imi propun ceva. Nu sunt genul de om care sa se supere dintr-o gluma mai nesarata. Locatia(Oras):Constanta Ce gen de muzica asculti?: Pai ascult mai multe genuri de muzica, unul dintre acestea ar fi Rap-ul. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Lowky Nivel :24( 620 rp) Nume folosite anterior:- Vechime pe server:Am o vechime undeva de 3 ani si 4 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am nici o altercatie. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanuri. Singurul clan pe care mi-l amintesc este Tk. Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost . Ce alte jocuri mai joci?:Momentan ma joc doar sa-mp, acord jocului aproximativ 7 ore pe zi, dar ma gandesc sa ma apuc de CSGO. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?:Nu pot spune ca ma inteleg cu cineva cel mai bine, ma inteleg cu tot clanul la fel de bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa ajut clanul recrutand membrii cat mai buni cu level maricel si doar cu factiune. Nu voi lasa jignirile sa apara pe chat-ul factiunii (/c), consider ca le voi sanctiona drastic. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Sunt foarte activ pe server, pot recruta cat mai multi playeri cu experienta si voi fi dedicat 100% clanului. EJECT. Quote
Alin Dllke Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Nume: AlexGM99 Varsta: 18 Ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Alex, am varsta de 18 ani, sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate. Locatia(Oras):Judet-ul Prahova oras-ul Ploiesti. Ce gen de muzica asculti? Manele. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : AlexGM99 Nivel : 36 Nume folosite anterior: Nu am avut. Vechime pe server: Sunt de 3 ani pe acest server. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, da am mai fost in [power] rank 6, The Six One Nine rank 6 (etc). Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost asa e prima oara. Ce alte jocuri mai joci?: Euro truck Simulator 2, Metin2, Fifa 2015, Raw 2k14, Mafia 2. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu mai multii Ex: Alex1996, Dark$$$. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8-9. CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Deoarece sunt foarte activ, ma preocup foarte bine de clan ex: Dau rank la cei ce au zile, invit pleyerii in clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orce e posibil. REJEC.TED INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Stefan Varsta: 15 Autodescriere (~ 30 cuvinte): :Sunt un baiat prietenos si timid, imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe PC. Sunt o fire glumeata si serios, imi place sa imi fac treaba pana la bun sfarsit. Locatia(Oras): Braila, Jud. Braila Ce gen de muzica asculti? Nu ascult doar un gen, ascult orice. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : EldorST Nivel : 20 Nume folosite anterior: Nu am. Vechime pe server: 2017-01-27 13:01:14 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban pentru reclama deoarece mi s-a spart contul. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Am fost in _1997 si [Q] Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am iesit odata deoarece am incercat sa ma duc intr-un clan cu realizari mai mari. Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc si Clash Royale daca se pune. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Ma inteleg bine chiar si cu KompanY., dar as dori sa spun ca ma inteleg cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa obtin rank 6 deoarece ma consider un om sincer si serios. Imi place sa dezbat fiecare problema in parte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta cu activitatea mare, cu rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, si cu aducerea playerilor dornici sa vina in clan. ACCEPTED! INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Stefan Varsta: 15 Autodescriere (~ 30 cuvinte): :Sunt un baiat prietenos si timid, imi place sa joc fotbal si sa ma joc pe PC. Sunt o fire glumeata si serios, imi place sa imi fac treaba pana la bun sfarsit. Locatia(Oras): Braila, Jud. Braila Ce gen de muzica asculti? Nu ascult doar un gen, ascult orice. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : EldorST Nivel : 20 Nume folosite anterior: Nu am. Vechime pe server: 2017-01-27 13:01:14 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban pentru reclama deoarece mi s-a spart contul. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Am fost in _1997 si [Q] Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am iesit odata deoarece am incercat sa ma duc intr-un clan cu realizari mai mari. Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc si Clash Royale daca se pune. Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Ma inteleg bine chiar si cu KompanY., dar as dori sa spun ca ma inteleg cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan? Doresc sa obtin rank 6 deoarece ma consider un om sincer si serios. Imi place sa dezbat fiecare problema in parte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta cu activitatea mare, cu rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, si cu aducerea playerilor dornici sa vina in clan. ACCEPTED! INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Darius Marian. Varsta: 15 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Incep prin a ma prezenta, numele meu este Darius, am 15 ani si locuiesc in Satu-Mare. Sunt o fire destul de intelegatoare, cel mai mult apreciez sinceritatea si adevarul, oricat de mult ar durea acest lucru pentru cei din jur. Sunt un baiat modest, deloc timid, glumet, in limita bunului simt, si fara fite sau aere precum sunt catalogati unii din aceasta zona. Prefer durerea sincera spusa pe fata decat minciuna. Sunt un baiat destul de profund, dupa parerea mea. Ma enervez destul de usor cand sunt contrazis in circumstantele in care am cea mai mare dreptate si persoana respectiva stie asta. Nu imi place sa spun un lucru de 3 ori, sa nu fiu bagat in seama si sa fiu luat peste picior pana atunci. Cand am ceva de spus, spun pe fata, fara sa ma ascund pe la colturi. Ambitia m-a impins de multe ori in fata si m-a ajutat sa fiu cine sunt in momentul de fata. Nu am aratat vreodata cu degetul, nu am pus etichete si nu mi-am dat cu parerea despre ceva sau cineva, daca nu eram in cunostinta de cauza. Nu caut discutii,certuri sau chiar anturaje unde nu-mi gasesc locul. Timpul liber mi-l petrec in fata PC-ului, dar lasand la o partea aceasta "lume virtuala", stau de destul de mult timp pe terenul de tennis sau cu burta pe carte, preocupandu-ma viitorul meu. Sunt un baiat punctual, nu imi place sa astept sa fiu pus in situatia de a astepta sau sa impun cuiva acest lucru. Imi plac drumetiile si aventurile, plimbarile pe afara cu bicileta sau prietenii mei. Mai pe scurt, sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Locatia(Oras): Satu-Mare. Ce gen de muzica asculti?: Mai toate, depinde de ocazie. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Anoxxis Nivel : 60 Nume folosite anterior: [Marian Vechime pe server: 4 ani. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru inselatorie si 3/3 warn acum 2 ani. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru Legend.?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in .Gr, .wG Ai mai fost in clanul Legend,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte, asta este prima data. Ce alte jocuri mai joci?:- Cu cine te intelegi cel mai bine din Legend?: Cu mai toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8-9 CONTACT/ETC.: De ce iti doresti sa ai rank 6 în clan?: Deoarece sunt capabil de aceasta functie si am o experienta aparte. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Daca voi obtine functia voi fii mai activ pentru a putea controla chat-ul [/c] si mai facand din cand in cand cate un event. ACCEPTED1 Quote
Recommended Posts