Jeffrey. Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Nu folosi atat de mult styleurile o sa te obisnuiesti cu ele si nu o sa-ti mearga bine, daca chiar vrei sa faci cevap oti pune un gradient pe text dupa care sa adaugi o textura si sa-i dai ca fiind in text. La blur mai ai mult de lucrat, pe foarte putine creatii arata bine. Poti sa-ti creezi tu unul sau sa urmaresti un tutorial. Eu am inceput sa lucrez din tutoriale si acum am ajuns sa am 4 blururi personale. Atunci cand redimensionezi tine apasat ALT + SHIFT pentru ca pe unele chiar nu ai facut deloc bine ( ex: ) La bordere poti sa incepi sa lucrezi si cu altele nu numai cu un stroke. #kw. Quote
Aurash Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Sunt foarte frumoase, frate. Bravo. Tine-o tot asa! Quote
SkiNNy27 Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Nu folosi atat de mult styleurile o sa te obisnuiesti cu ele si nu o sa-ti mearga bine, daca chiar vrei sa faci cevap oti pune un gradient pe text dupa care sa adaugi o textura si sa-i dai ca fiind in text. La blur mai ai mult de lucrat, pe foarte putine creatii arata bine. Poti sa-ti creezi tu unul sau sa urmaresti un tutorial. Eu am inceput sa lucrez din tutoriale si acum am ajuns sa am 4 blururi personale. Atunci cand redimensionezi tine apasat ALT + SHIFT pentru ca pe unele chiar nu ai facut deloc bine ( ex: ) La bordere poti sa incepi sa lucrezi si cu altele nu numai cu un stroke. #kw. Mersi pentru sfaturi. Sunt foarte frumoase, frate. Bravo. Tine-o tot asa! :D Quote
Gose Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 (edited) Imi place blurul, dar la cea cu text.. ai stricat-o rau. Incearca ori sa folosesti din nou acest blur, ori sa iti faci altul mai bun decat cel pe care il ai in prezent. Totusi, lucrarile sunt blana. p.s: iti recomand fonturile: bebas, streetbrush, streamster, mustang, 5x5, wendy; (astea:) Edited June 14, 2017 by hashtag_sticletiinaibii Quote
SkiNNy27 Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 (edited) New Blur. Edited June 14, 2017 by SkiNNy27 1 Quote
SkiNNy27 Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 dami si mie stocku pm Ti-am dat pm. ke frumoase :wub: :P Quote
SkiNNy27 Posted June 20, 2017 Author Posted June 20, 2017 Primele 2 ti-au iesit destul de frumoase Stiuuuu :D mijto we Ms dudeee foarte tare :P Quote
Gose Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Doar 4 mi-au placut de acolo.. Incearca sa te bazezi pe stock-uri mai inchise si mai lucreaza la text. Salve. Quote
King K3nnTXXL Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Frumos lucrat. Astept de la tine un avatar frumos cum vrei tu (de acolo din inimioara) Quote
SkiNNy27 Posted June 20, 2017 Author Posted June 20, 2017 Doar 4 mi-au placut de acolo.. Incearca sa te bazezi pe stock-uri mai inchise si mai lucreaza la text. Salve. O sa incerc. Frumos lucrat. Astept de la tine un avatar frumos cum vrei tu (de acolo din inimioara) <3333 Quote
Recommended Posts