Mario Alexandru Budei Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Informaţii legate de joc: Nickname pe server:Bodiiiii Level: 30 Ore jucate: 730 Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Bodiiiii Membrii cu care te intelegi bine in clan: Ma inteleg bine cu toti din clan. Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Desigur. Ai mai fost în acest clan? Dacă da, de ce l-ai părăsit?: Nu, nu am mai fost. De ce crezi că meriţi să intri în acest clan?: Deoarece, cred ca indeplinesc cerintele minime, si ma potrivesc acestui clan avand in vedere ca sunt calm, si respectos. Ai mai fost şi în alte clanuri? Dacă da, de ce le-ai părăsit?: Da, am mai fost in multe clan-uri, l-am parasit pentru ca nu mai erau memrbi activi. Informaţii legate de viaţa reală: Care este prenumele tău?: Mario. Ce vârstă ai?: 14. Ne poţi spune câte ceva despre tine? (Minim 15 cuvinte): Sunt o fire haioase, imi place foarte mult sa glumesc si sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt destul de iertator, si nu ma enervez repede. Ce hobby-uri ai?: Fotball si iesitul cu prietenii in oras.
Recommended Posts