Westside Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 De o săptămână, aproximativ. Dacă îmi bag un timecyc, intru pe joc e totul ok. Dacă mor mă scoate din joc. Dacă e nevoie de video o să fac. Quote
geanyN Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Proccesorul e supra-solicitat, baga-i un cooler mai bun! Quote
Westside Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Proccesorul e supra-solicitat, baga-i un cooler mai bun! Dacă scot timecyc-ul nu are nicio problemă. Quote
geanyN Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nu ai componente bune si iti supra-solicita proccesorul, nush, asta-i parerea mea. Quote
Roby Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Dacă un mod de grafica Îți supr-solicita o componenta a calculatorului, automat ca și el cedeaza intr-un fel. Zic sa lași modurile si sa joci normal. Quote
Solution Westside Posted December 12, 2016 Author Solution Posted December 12, 2016 Am rezolvat, problema era de la mod nu de la componentele laptop-ului meu. Quote
zined Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Pe viitor nu mai baga mod-uri din surse necunoscute. Quote
ExTroGeN Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Am rezolvat, problema era de la mod nu de la componentele laptop-ului meu. De la ce mod este problema? O intampin si eu din pacate... Quote
GetRekt Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 De la ce mod este problema? O intampin si eu din pacate... Scoate timecyc-ul pe care il ai, si ori baga-ti altul, ori nu iti mai baga. Este de la timecyc, probabil luat dintr-o sursa necunoscuta ! Quote
ExTroGeN Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Scoate timecyc-ul pe care il ai, si ori baga-ti altul, ori nu iti mai baga. Este de la timecyc, probabil luat dintr-o sursa necunoscuta ! De unde as putea lua moduri bune ? (in afara de moduri.ro) Quote
GetRekt Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 De unde as putea lua moduri bune ? (in afara de moduri.ro) Depinde de preferinte, eu descarc de pe moduri.ro sau de la site-urile recomandate de catre prietenii mai experimentati. Eu am modurile din prezent de aproximativ 6-7 luni, si nu am avut probleme de atunci cu ele. Problema este ca, nu mai stiu de pe ce site-uri le-am luat. Totusi, din punctul meu de vedere, moduri.ro este cel mai de incredere site de pe care am luat moduri pana acum ! Quote
xMen.C0D47 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ar trebuii sa ti bagi un " Samp Add-on '' , Sau ' SampFuncs ' Incearca Sfatul Meu si da mi raspunsul .. ( Imi dai tag , ca sa imi apara ' Notification's On ' Quote
Recommended Posts