Harif.BurN Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Nickname:Harif Cate zile ai stat in clan?:49 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic, este foarte bine asa cum este. Te vei mai intoarce in clan?:Desigur, m-as reintoarce cu drag, m-am simtit foarte bine in acest clan. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc ceva nou. Alte precizari:Multumesc pentru clipele forumoase in acest clan si pentru intelegerea acordata. Quote
bitza1993 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Nickname:Harif Cate zile ai stat in clan?:49 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic, este foarte bine asa cum este. Te vei mai intoarce in clan?:Desigur, m-as reintoarce cu drag, m-am simtit foarte bine in acest clan. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc ceva nou. Alte precizari:Multumesc pentru clipele forumoase in acest clan si pentru intelegerea acordata. Demisie acceptata, Succes! Quote
albucristian Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Nickname: SlabuG. Cate zile ai stat in clan?:21 De ce vrei sa parasesti clanul?: Nimeni nu te ajuta cand ai nevoie de ceva. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:- Te vei mai intoarce in clan?: Da. Motivul pentru care parasesti clanul: Prea mare inactivitatea membrilor. Alte precizari: - Quote
Tudor Alexandru Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 (edited) Nickname: TDR31 Cate zile ai stat in clan?: 336 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Colectivul , multi r6 , putini care chiar fac ceva cu functia lor. Te ve i mai intoarce in clan?: Probabil. Motivul pentru care parasesti clanul: M am saturat de unele personalitati. Alte precizari: Multa bafta Amy. Edited October 17, 2018 by Tudor Alexandru Quote
Nagi Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Nickname: DizonaurNuggets Cate zile ai stat in clan?: 326 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Co-liderii si persoanele inactive. Te vei mai intoarce in clan?: Cred ca da. Motivul pentru care parasesti clanul: Am inceput sa ma plictisesc in el. Alte precizari: Bafta. Quote
Tudor Alexandru Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 1 minute ago, Nagi said: Nickname: DizonaurNuggets Cate zile ai stat in clan?: 326 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Co-liderii si persoanele inactive. Te vei mai intoarce in clan?: Cred ca da. Motivul pentru care parasesti clanul: Am inceput sa ma plictisesc in el. Alte precizari: Bafta. Cerere de demisie acceptata! Quote
Tudor Alexandru Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 30 minutes ago, Tudor Alexandru said: Nickname: TDR31 Cate zile ai stat in clan?: 336 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Colectivul , multi r6 , putini care chiar fac ceva cu functia lor. Te ve i mai intoarce in clan?: Probabil. Motivul pentru care parasesti clanul: M am saturat de unele personalitati. Alte precizari: Multa bafta Amy. Cerere de demisie acceptata! Quote
Recommended Posts