BogdanDO Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nickname:Flaviu.[] Cate zile ai stat in clan?:20 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic totul este perfect. Te vei mai intoarce in clan?:Probabil. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari:Sper sa ma intelegi wormytza si sa nu te superi pe mine. Quote
Furnik Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nickname:Flaviu.[] Cate zile ai stat in clan?:20 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic totul este perfect. Te vei mai intoarce in clan?:Probabil. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari:Sper sa ma intelegi wormytza si sa nu te superi pe mine. Demisie acceptata. Quote
TL.Kalisto Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Nickname:[ioNuTz] Cate zile ai stat in clan?:11 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nu trebuie schimbat nimic, totul e perfect. Te vei mai intoarce in clan?:Probabil ca da. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari:Multmesc pentru sansa acorda. Quote
Wormytza Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Nickname:[ioNuTz] Cate zile ai stat in clan?:11 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nu trebuie schimbat nimic, totul e perfect. Te vei mai intoarce in clan?:Probabil ca da. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari:Multmesc pentru sansa acorda. Demisie acceptata. Quote
King.Stefan Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Nickname: Lawson. Cate zile ai stat in clan?: Am stat 21 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Asa am hotarat eu, dar si din cauza catorva care au un comportament aiurea fata de mine. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nu multe, doar revizuit putin comportamentul catorva membrii. In rest e cel mai fain clan. Te vei mai intoarce in clan?: Daca o sa am ocazia, as face-o cu placere. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu am un motiv foarte bine intemeiat. Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata. Bafta la toti! Succes Wormy cu clanul! Quote
Furnik Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Nickname: Lawson. Cate zile ai stat in clan?: Am stat 21 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Asa am hotarat eu, dar si din cauza catorva care au un comportament aiurea fata de mine. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nu multe, doar revizuit putin comportamentul catorva membrii. In rest e cel mai fain clan. Te vei mai intoarce in clan?: Daca o sa am ocazia, as face-o cu placere. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu am un motiv foarte bine intemeiat. Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata. Bafta la toti! Succes Wormy cu clanul! Demisie acceptata. Quote
SammyOwn Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nickname: Sammy Cate zile ai stat in clan?: Am stat ceva timp. De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu stiu ce sa zic. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Mai multe moduri de abordare. Te vei mai intoarce in clan?: Da ce crezi ca scapi de mine?:)) Motivul pentru care parasesti clanul: Prefer sa fiu silentios. Alte precizari: Va pup o sa imi duceti dorul <3 :))) O sa imi fie dor de voi <3 Quote
Furnik Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nickname: Sammy Cate zile ai stat in clan?: Am stat ceva timp. De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu stiu ce sa zic. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Mai multe moduri de abordare. Te vei mai intoarce in clan?: Da ce crezi ca scapi de mine? :)) Motivul pentru care parasesti clanul: Prefer sa fiu silentios. Alte precizari: Va pup o sa imi duceti dorul <3 :))) O sa imi fie dor de voi <3 Demisie acceptata. Nu o sa ne fie dor de tine:)) Quote
QRampage. Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Nickname:Robert.EMBLEMA Cate zile ai stat in clan?:16 De ce vrei sa parasesti clanul?:deoarece vreau sa intr in TL. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:absolut nimic este perfect Te vei mai intoarce in clan?:desigur Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa intru in TL. Alte precizari:Multumesc Quote
Mistiq. Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Nickname:Robert.EMBLEMA Cate zile ai stat in clan?:16 De ce vrei sa parasesti clanul?:deoarece vreau sa intr in TL. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:absolut nimic este perfect Te vei mai intoarce in clan?:desigur Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa intru in TL. Alte precizari:Multumesc Demisie acceptata, Bafta. Quote
Fluard Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Nickname:Flouerd Cate zile ai stat in clan?:76 De ce vrei sa parasesti clanul?:M-am cam plictisit in el. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic, totul e ok. Te vei mai intoarce in clan?:Normal ca da. Motivul pentru care parasesti clanul:Probabil o sa aplic in alt clan. Alte precizari:Mersi fain.Avetz grija de corpurile voastre. Quote
Wormytza Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Nickname:Flouerd Cate zile ai stat in clan?:76 De ce vrei sa parasesti clanul?:M-am cam plictisit in el. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic, totul e ok. Te vei mai intoarce in clan?:Normal ca da. Motivul pentru care parasesti clanul:Probabil o sa aplic in alt clan. Alte precizari:Mersi fain.Avetz grija de corpurile voastre. Demisie acceptata. Succes! Quote
Panait Marius. Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nickname: Blessed. Cate zile ai stat in clan?: 14 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic. Te vei mai intoarce in clan?: Da. Motivul pentru care parasesti clanul: Vreu sa incerc ceva nou. Alte precizari: Succes! Quote
bitza1993 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nickname: Blessed. Cate zile ai stat in clan?: 14 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic. Te vei mai intoarce in clan?: Da. Motivul pentru care parasesti clanul: Vreu sa incerc ceva nou. Alte precizari: Succes! Demisie acceptata. Bafta. Quote
CataUk Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nickname: Cata_Snd Cate zile ai stat in clan?: 12 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa intru si in alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic. Te vei mai intoarce in clan?: Desigur. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu vreau sa spun motivul pentru care ies. Alte precizari: Ne mai vedem. Quote
Mistiq. Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nickname: Cata_Snd Cate zile ai stat in clan?: 12 De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa intru si in alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic. Te vei mai intoarce in clan?: Desigur. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu vreau sa spun motivul pentru care ies. Alte precizari: Ne mai vedem. Demisie acceptata, bafta. Quote
Aware. Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Nickname: Aware. Cate zile ai stat in clan?: 11 zile De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu e potrivit pt mine , nu ma inteleg cu nimeni Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic Te vei mai intoarce in clan?: Vom vedea Motivul pentru care parasesti clanul: prieteni mei au iesit din el Alte precizari: - Quote
r3d Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) Retrag Edited February 10, 2017 by Hater Quote
bitza1993 Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nickname: Aware. Cate zile ai stat in clan?: 11 zile De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu e potrivit pt mine , nu ma inteleg cu nimeni Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic Te vei mai intoarce in clan?: Vom vedea Motivul pentru care parasesti clanul: prieteni mei au iesit din el Alte precizari: - Demisie acceptata. 1 Quote
Safghrvva. Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nickname: safghrvva Cate zile ai stat in clan?: 7 zile De ce vrei sa parasesti clanul?: este un pic cam sec si nu ma simt chiar atat de agresat în acestă. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic Te vei mai intoarce in clan?: probabil Motivul pentru care parasesti clanul: nu ma simt in largul meu in acesta Alte precizari: Atat Quote
Mistiq. Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nickname: safghrvva Cate zile ai stat in clan?: 7 zile De ce vrei sa parasesti clanul?: este un pic cam sec si nu ma simt chiar atat de agresat în acestă. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic Te vei mai intoarce in clan?: probabil Motivul pentru care parasesti clanul: nu ma simt in largul meu in acesta Alte precizari: Atat Demisie acceptat. Quote
xRebok Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: FL0R1NEL Cate zile ai stat in clan?: 31 De ce vrei sa parasesti clanul?: Deoarece nu mai am cu cine sa discut si cu cine sa imi impart problemele, acest clan a pierdut multe. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Ar trebui sa dati o sansa si membrilor fara FH care doresc sa intre si care au un comportament destul de ok. Te vei mai intoarce in clan?: Da, probabil ma voi intoarce in acest clan daca se vor sschimba unele lucruri. Motivul pentru care parasesti clanul: Cum am spus si mai sus, nu mai am cu cine sa imi impart problemele. Alte precizari: Bafta tuturor. Quote
bitza1993 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: FL0R1NEL Cate zile ai stat in clan?: 31 De ce vrei sa parasesti clanul?: Deoarece nu mai am cu cine sa discut si cu cine sa imi impart problemele, acest clan a pierdut multe. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Ar trebui sa dati o sansa si membrilor fara FH care doresc sa intre si care au un comportament destul de ok. Te vei mai intoarce in clan?: Da, probabil ma voi intoarce in acest clan daca se vor sschimba unele lucruri. Motivul pentru care parasesti clanul: Cum am spus si mai sus, nu mai am cu cine sa imi impart problemele. Alte precizari: Bafta tuturor. Demisie acceptata. Bafta. Quote
r3d Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname:Synonym Cate zile ai stat in clan?:40 De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu am un motiv anume. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic , e super asa. Te vei mai intoarce in clan?:Daca o sa am ocazia , normal. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu am un motiv anume. Alte precizari: Bafta. Quote
bitza1993 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname:Synonym Cate zile ai stat in clan?:40 De ce vrei sa parasesti clanul?: Nu am un motiv anume. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic , e super asa. Te vei mai intoarce in clan?:Daca o sa am ocazia , normal. Motivul pentru care parasesti clanul: Nu am un motiv anume. Alte precizari: Bafta. Demisie acceptata. Bafta. Quote
Recommended Posts