Oneex Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: .OniX. Cate zile ai stat in clan?: 23 days De ce vrei sa parasesti clanul?: Motive personale. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Cerintele pentru intrare in clan. Te vei mai intoarce in clan?: De ce nu? Nu stiu Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus. Alte precizari: Bafta in continuare. Quote
bitza1993 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: .OniX. Cate zile ai stat in clan?: 23 days De ce vrei sa parasesti clanul?: Motive personale. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Cerintele pentru intrare in clan. Te vei mai intoarce in clan?: De ce nu? Nu stiu Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus. Alte precizari: Bafta in continuare. Demisie acceptata. Quote
Danuu Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Nickname:xDevils0xzz Cate zile ai stat in clan?:93. De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa intru in alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic. Te vei mai intoarce in clan?:Da. Motivul pentru care parasesti clanul:Am scris mai sus. Alte precizari:Bafta baieti si Amy. Quote
Robby.SI Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Nickname:Dawnson Cate zile ai stat in clan?:15 De ce vrei sa parasesti clanul?:Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nu e bun asa cum este. Te vei mai intoarce in clan?:Nush orice e posibil. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc ceva nou. Alte precizari:Nimic. Quote
bitza1993 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Â Nickname:xDevils0xzz Cate zile ai stat in clan?:93. De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa intru in alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nimic. Te vei mai intoarce in clan?:Da. Motivul pentru care parasesti clanul:Am scris mai sus. Alte precizari:Bafta baieti si Amy. Â Â Â Â Nickname:Dawnson Cate zile ai stat in clan?:15 De ce vrei sa parasesti clanul?:Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?:Nu e bun asa cum este. Te vei mai intoarce in clan?:Nush orice e posibil. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa incerc ceva nou. Alte precizari:Nimic. Â Demisii acceptate. Bafta. Quote
VeresFlorin Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nickname: DMCCate zile ai stat in clan?: 98 daysDe ce vrei sa parasesti clanul?: Deoarece vreau sa incerc alt clan.Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: E bine, dar poate cerintele de intrare in clan.Te vei mai intoarce in clan?: Nu stiu, vedem noi de ma intorc, orice e posibil.Motivul pentru care parasesti clanul: Am scris mai sus.Alte precizari: Bafta baieti si fete! Quote
Mistiq. Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nickname: DMC Cate zile ai stat in clan?: 98 days De ce vrei sa parasesti clanul?: Deoarece vreau sa incerc alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: E bine, dar poate cerintele de intrare in clan. Te vei mai intoarce in clan?: Nu stiu, vedem noi de ma intorc, orice e posibil. Motivul pentru care parasesti clanul: Am scris mai sus. Alte precizari: Bafta baieti si fete! Demisie acceptat, bafta. Quote
Emanuel Monda Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nickname: Io]n[uT Cate zile ai stat in clan?: 26. De ce vrei sa parasesti clanul?: Din cauza unor membri care se injura mereu, din cauza ca uni player intra nu am nici macar o zi in clan si primesc rank 6. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Co-lider si uni membri. Te vei mai intoarce in clan?: Desigur, daca se schimb asa o sa raman daca nu o sa plec. Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus motivul. Alte precizari: Astept raspunsul lui Wormytza. Quote
Wormytza Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017  Nickname: Io]n[uT Cate zile ai stat in clan?: 26. De ce vrei sa parasesti clanul?: Din cauza unor membri care se injura mereu, din cauza ca uni player intra nu am nici macar o zi in clan si primesc rank 6. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Co-lider si uni membri. Te vei mai intoarce in clan?: Desigur, daca se schimb asa o sa raman daca nu o sa plec. Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus motivul. Alte precizari: Astept raspunsul lui Wormytza.  Ai dat deja /qc -> blacklist. Quote
Sentox Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: Sentox Cate zile ai stat in clan?:Â Am 31 de zile in clan. De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa stau o perioada fara clan, doar eu si jocul. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Pai..ar trebui sa fie schimbat un lucru la Wormytza (helper 0; admin 1) :P Te vei mai intoarce in clan?: Tot ce este posibil Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus. Alte precizari: Sa nu facei prostii in lipsa mea. :) Quote
.biTu Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Â Nickname: Sentox Cate zile ai stat in clan?:Â Am 31 de zile in clan. De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa stau o perioada fara clan, doar eu si jocul. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Pai..ar trebui sa fie schimbat un lucru la Wormytza (helper 0; admin 1) :P Te vei mai intoarce in clan?: Tot ce este posibil Motivul pentru care parasesti clanul: Am precizat mai sus. Alte precizari: Sa nu facei prostii in lipsa mea. :) Â Demisie acceptata! Bafta! Quote
POLRoberT Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Nickname:[]FloriN Cate zile ai stat in clan?:26 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa intru in alt clan, dar pot spune ca m-am simtit foarte bine si in clanul BurN. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Unii pleyeri din clan, au un limbaj neadecvat, dar in rest totul este OK. Te vei mai intoarce in clan?:In viitor cand voi dori eu si cand vor fi full slot. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa intru in alt clan. Alte precizari:Ii salut pe toti membrii clanului si in spaecial pe []Floryn. si pe []MaryuS.!Bineinteles pe toti co-liderii si pe AMY! Quote
Wormytza Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Â Nickname:[]FloriN Cate zile ai stat in clan?:26 De ce vrei sa parasesti clanul?:Deoarece vreau sa intru in alt clan, dar pot spune ca m-am simtit foarte bine si in clanul BurN. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Unii pleyeri din clan, au un limbaj neadecvat, dar in rest totul este OK. Te vei mai intoarce in clan?:In viitor cand voi dori eu si cand vor fi full slot. Motivul pentru care parasesti clanul:Vreau sa intru in alt clan. Alte precizari:Ii salut pe toti membrii clanului si in spaecial pe []Floryn. si pe []MaryuS.!Bineinteles pe toti co-liderii si pe AMY! Â Demisie acceptata! Succes! Quote
K o D a K Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nickname: []FloRyN. Cate zile ai stat in clan?: 17. De ce vrei sa parasesti clanul?: Tagul acestui clan este prea lung,imi arata numele prea lung. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Obligatoriu sa fie doar 4 maxim co-lideri in accest clan,sa nu se mai dea /cinvite fara app pe forum si bineinteles sa nu mai dea voie sa se vorbesca xxx. Te vei mai intoarce in clan?: Da,cu siguranta doar daca o sa primesc cerere pe fb de la Wormy !!! :))) Motivul pentru care parasesti clanul: Nu se respecta regulile ale accestui clan! Alte precizari: Sanatate la toti membri pwp !!! Quote
ADELIN112 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017  Nickname: []FloRyN. Cate zile ai stat in clan?: 17. De ce vrei sa parasesti clanul?: Tagul acestui clan este prea lung,imi arata numele prea lung. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Obligatoriu sa fie doar 4 maxim co-lideri in accest clan,sa nu se mai dea /cinvite fara app pe forum si bineinteles sa nu mai dea voie sa se vorbesca xxx. Te vei mai intoarce in clan?: Da,cu siguranta doar daca o sa primesc cerere pe fb de la Wormy !!! :))) Motivul pentru care parasesti clanul: Nu se respecta regulile ale accestui clan! Alte precizari: Sanatate la toti membri pwp !!!  Demisie Acceptata, succes! Quote
Fritx Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Nickname: FRiTX Cate zile ai stat in clan?: 24 zile De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc alt clan Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Totul este perfect la el Te vei mai intoarce in clan?: Probabil Motivul pentru care parasesti clanul: Vreau sa intru in alt clan Alte precizari: Multumesc pentru momentele frumoasa acordate. La revedere! Quote
3XTAZZ Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) -RETRAG Edited March 25, 2017 by Mephisto... Quote
Tudor2001 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 (edited) Â Â Â Â Â Â RETRAG Edited April 10, 2017 by Narcis95 Quote
Guest Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 (edited) Nickname: BERNI Cate zile ai stat in clan?: Am stat 38 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Ma duc la un prieten in clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Sa sa voteze mai mult pe forum la aplicatii, sa nu mai primesc mesaj pe samp: voteaza si tu la aplicatia mea te rog. Te vei mai intoarce in clan?: Poate. Motivul pentru care parasesti clanul: Seriozitatea unor membrii nu ma multumeste. Alte precizari: Noroc si bafta in continuare tutoror. Bafta Wormytza sa ti cat mai mult lider in Hitman! Edited April 21, 2017 by Guest Quote
Mistiq. Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Â Nickname: BERNI Cate zile ai stat in clan?: Am stat 38 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Ma duc la un prieten in clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Sa sa voteze mai mult pe forum la aplicatii, sa nu mai primesc mesaj pe samp: voteaza si tu la aplicatia mea te rog. Te vei mai intoarce in clan?: Poate. Motivul pentru care parasesti clanul: Seriozitatea unor membrii nu ma multumeste. Alte precizari: Noroc si bafta in continuare tutoror. Bafta Wormytza sa ti cat mai mult lider in Hitman! Â Demisie acceptata, Bafta! Quote
3XTAZZ Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Nickname: Mephisto Cate zile ai stat in clan?: Am stat 75 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: A început să devină monoton. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Să se voteze mai mult pe forum. Te vei mai intoarce in clan?: Poate. Motivul pentru care parasesti clanul: A început să devină monoton + că doar un sfert din clan e activ pe server. Alte precizari: Mulțumesc Wormy pentru acordarea rank-ului 6 în clan și ai multă grijă de el. Quote
.biTu Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017  Nickname: Mephisto Cate zile ai stat in clan?: Am stat 75 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: A început să devină monoton. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Să se voteze mai mult pe forum. Te vei mai intoarce in clan?: Poate. Motivul pentru care parasesti clanul: A început să devină monoton + că doar un sfert din clan e activ pe server. Alte precizari: Mulțumesc Wormy pentru acordarea rank-ului 6 în clan și ai multă grijă de el.  Demisie acceptata. Bafta! Quote
Tudor2001 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Nickname: [Narcis] Cate zile ai stat in clan?: Am 45 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan, posibil sa ma intorc. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic, este perfect asa cum este acum. Te vei mai intoarce in clan?: Cum am spus mai sus, posibil. Motivul pentru care parasesti clanul: Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari: Mult succes tuturor, ati fost si sunteti toti super de treaba. <3Â Quote
Mistiq. Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Â Nickname: [Narcis] Cate zile ai stat in clan?: Am 45 de zile. De ce vrei sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan, posibil sa ma intorc. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Nimic, este perfect asa cum este acum. Te vei mai intoarce in clan?: Cum am spus mai sus, posibil. Motivul pentru care parasesti clanul: Vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizari: Mult succes tuturor, ati fost si sunteti toti super de treaba. <3Â Â Demisie acceptat. Bafta! Quote
MonteCristo Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Nickname: MonteCristo Cate zile ai stat in clan?: 9 De ce vrei sa parasesti clanul?: Doresc sa intru in alt clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat in clan?: Absolut nimic, este un clan grozav. Te vei mai intoarce in clan?: Cu siguranta este o varianta. Motivul pentru care parasesti clanul: Schimbare clan. Alte precizari: Bafta! Quote
Recommended Posts