.biTu Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 ☆ Nick: .biTu☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu exact.☆ Alte precizari:Mersi! Quote
Wormytza Posted August 29, 2018 Author Posted August 29, 2018 On 8/23/2018 at 8:39 AM, Nosz said: ☆ Nick: NOSZ☆ Numarul de zile in factiune: 700☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Tester, verificator, numarul de zile.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu mai ies.☆ Alte precizari:Va pup baietii! Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 140.000.000 $ la urmatoarea sedinta. On 8/27/2018 at 2:55 PM, biTu. said: ☆ Nick: .biTu☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu exact.☆ Alte precizari:Mersi! Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 40.000.000 $ la urmatoarea sedinta. Quote
s3NzaT1e. Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 ☆ Nick: S3NZAT1E.☆ Numarul de zile in factiune:100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cuvantul meu e porunca oricui ii dau /sms sa stea pe loc la contractul unui coleg e ca si rezolvat.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu am de gand sa ies vreodta.☆ Alte precizari:Sanatate Quote
Wormytza Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 On 9/7/2018 at 12:42 AM, s3NzaT1e. said: ☆ Nick: S3NZAT1E.☆ Numarul de zile in factiune:100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cuvantul meu e porunca oricui ii dau /sms sa stea pe loc la contractul unui coleg e ca si rezolvat.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu am de gand sa ies vreodta.☆ Alte precizari:Sanatate Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 20.000.000 $ la urmatoarea sedinta. Quote
Rey.Mysterio Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 ☆ Nick: Rey.Mysterio☆ Numarul de zile in factiune: 351.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot, si acum mai adaug ca o sa si castigam Olimpiada Factiunilor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cit vr tu, dice ma intrebi?☆ Alte precizari: Sa-mi dati banii ca fac scandal, aduc politia la poarta. Quote
Wormytza Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 2 hours ago, Fredi Raducanu said: ☆ Nick: Rey.Mysterio☆ Numarul de zile in factiune: 351.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot, si acum mai adaug ca o sa si castigam Olimpiada Factiunilor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cit vr tu, dice ma intrebi?☆ Alte precizari: Sa-mi dati banii ca fac scandal, aduc politia la poarta. Ai primit bonusul. Quote
s3NzaT1e. Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 ☆ Nick: S3NZAT1E.☆ Numarul de zile in factiune:111☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune? ajutorul meu fata de unii playeri, cred ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:mult☆ Alte precizari:mersi Quote
Wormytza Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 13 hours ago, s3NzaT1e. said: ☆ Nick: S3NZAT1E.☆ Numarul de zile in factiune:111☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune? ajutorul meu fata de unii playeri, cred ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:mult☆ Alte precizari:mersi O sa primesti bonusul la urmatoarea sedinta. Quote
FusYan Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 ☆ Nick: FusYan☆ Numarul de zile in factiune: 404 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Pai am sustinut teste cu cei acceptati in factiune, am ajutat la rezolvarea contractelor cu un sms si cam atat.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am o data anume cand vreau sa ies, las viitorul sa ma surprinda.☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
Ionutz GF Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 ☆ Nick: DrMoore☆ Numarul de zile in factiune: 302☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ajutorul acordat colegilor pentru rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, sper sa stau cat mai mult.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Wormytza Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 On 9/21/2018 at 2:57 PM, FusYan said: ☆ Nick: FusYan☆ Numarul de zile in factiune: 404 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Pai am sustinut teste cu cei acceptati in factiune, am ajutat la rezolvarea contractelor cu un sms si cam atat.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am o data anume cand vreau sa ies, las viitorul sa ma surprinda.☆ Alte precizari: Multumesc. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 80.000.000 $ la urmatoarea sedinta. 23 hours ago, Ionutz GF said: ☆ Nick: DrMoore☆ Numarul de zile in factiune: 302☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ajutorul acordat colegilor pentru rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, sper sa stau cat mai mult.☆ Alte precizari: Multumesc! Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 60.000.000 $ la urmatoarea sedinta. 1 Quote
Dave Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 ☆ Nick: Dave☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea (peste 100 payday-uri la sedinte) si am ajutat colegii in rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de ce sa ies la momentul de fata, voi sta cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
nila Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 ☆ Nick: Nila.☆ Numarul de zile in factiune: 101.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As dori sa acumulez cat mai multe zile.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Wormytza Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 On 10/4/2018 at 6:31 PM, Dave said: ☆ Nick: Dave☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea (peste 100 payday-uri la sedinte) si am ajutat colegii in rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de ce sa ies la momentul de fata, voi sta cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 20.000.000 $ la urmatoarea sedinta. On 10/4/2018 at 6:34 PM, nila said: ☆ Nick: Nila.☆ Numarul de zile in factiune: 101.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As dori sa acumulez cat mai multe zile.☆ Alte precizari: Multumesc! Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 20.000.000 $ la urmatoarea sedinta. 1 Quote
.Wolverine Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 ☆ Nick: Wolverine☆ Numarul de zile in factiune: 200.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat pot de mult.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Wormytza Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 7 hours ago, hmd Tarek said: ☆ Nick: Wolverine☆ Numarul de zile in factiune: 200.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat pot de mult.☆ Alte precizari: Multumesc! Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 40.000.000 $ la urmatoarea sedinta. Quote
Redactor KimpRip Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Momentan nu am avut cu ce contribui, sper ca pe viitor sa ajut mult mai mult factiunea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Probabil inca pe atat, depinde ce imi rezerva viitorul.☆ Alte precizari:Multumesc. Quote
Wormytza Posted October 18, 2018 Author Posted October 18, 2018 On 10/16/2018 at 5:55 PM, Valerian said: ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Momentan nu am avut cu ce contribui, sper ca pe viitor sa ajut mult mai mult factiunea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Probabil inca pe atat, depinde ce imi rezerva viitorul.☆ Alte precizari:Multumesc. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 40.000.000 $ la urmatoarea sedinta. Quote
.Wolverine Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 ☆ Nick: CyberLinkEGY☆ Numarul de zile in factiune: 222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat pot de mult.☆ Alte precizari:Multumesc. Quote
Wormytza Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 On 11/1/2018 at 1:40 PM, hmd Tarek said: ☆ Nick: CyberLinkEGY☆ Numarul de zile in factiune: 222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat pot de mult.☆ Alte precizari:Multumesc. O sa primesti bonusul la urmatoarea sedinta. Felicitari! Quote
Redactor KimpRip Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune:222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin activitatea mea de verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana cand reuseste ADMBOT-ul sa ma deie afara.☆ Alte precizari:Te iubesc Quote
Wormytza Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 On 11/7/2018 at 7:44 PM, Valerian said: ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune:222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin activitatea mea de verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana cand reuseste ADMBOT-ul sa ma deie afara.☆ Alte precizari:Te iubesc O sa primesti bonusul la urmatoarea sedinta. Felicitari! Quote
CALACHE Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 ☆ Nick: Calache☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu mult☆ Alte precizari: bafta amy Quote
Wormytza Posted November 19, 2018 Author Posted November 19, 2018 22 hours ago, Costache Cozmyn said: ☆ Nick: Calache☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si cu ajutorul oferit colegilor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu mult☆ Alte precizari: bafta amy Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame si primesti suma de 20.000.000 $. Quote
IVHIW Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 ☆ Nick: IVHIW☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutorul colegilor si activitatea mea de asasin experimentat.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Muulte.☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
Recommended Posts